Motex
Количка

Автобокс Багажници за коли

Brand: MENABO Модел: PRO TOUR 12X100
Описание: Адаптер за закрепване на вилица Menabo Pro Tour 12x100 .Използвайте адаптера за държач за велосипед Menabo ProTour, за да можете да прикрепите вилицата за велосипед към държача Menabo. Комплектът за адаптиране е съвместим с велосипеди, които имат разстояние вътре във вилицата от 100 mm,..
26.67 лв.
Brand: MENABO Модел: PRO TOUR 15X150
Описание: Адаптер за опора за велосипед Menabo ProTour 15x150 за държане на 1 велосипед, комплект за адаптиране с размер 15x150 мм за багажник Menabo ProTour, съвместим с велосипеди, които имат разстояние вътре във вилицата 150 мм, съвместим с велосипеди, които имат максимална ос от 15 мм. Тех..
26.67 лв.
Brand: MENABO Модел: PRO TOUR 20X110
Описание: Адаптер за опора за велосипед Menabo ProTour 20x110 за държане на 1 велосипед, комплект за адаптиране с размер 20x110 мм за багажник Menabo ProTour, съвместим с велосипеди, които имат разстояние вътре във вилката 110 мм, съвместим с велосипеди, които имат максимална ос от 20 мм. Техн..
26.67 лв.
Brand: MONT BLANC Модел: Activa adapter kit 06+
Описание: Адаптер за комплект за монтаж на напречна греда Activa Спецификации Артикулен номер 331610 Цвят Черен EAN 3218063316106 Лесен ход Да Пасва на стоманени пръти No Товароносимост, макс (кг) 75 Нетно тегло (кг) 0,6 Размер на опаковката, мм икона на въпросителен знак..
41.26 лв.
Brand: MENABO Модел: NOMAD 44L
Чанта за багаж MENABO NOMAD SPORT 44л Описание: Пътна чанта, с която можете да опаковате багажа си по-лесно и бързо. Размерите и дизайнът на тази пътна чанта са предназначени за покривни кутии MENABO. Използвайки го, можете да използвате максимално пространството, предлагано от кутията н..
43.60 лв.
Brand: MENABO Модел: NOMAD 55L
Чанта за багаж MENABO NOMAD SPORT 55л Описание: Пътна чанта, с която можете да опаковате багажа си по-лесно и бързо. Размерите и дизайнът на тази пътна чанта са предназначени за покривни кутии MENABO. Използвайки го, можете да използвате максимално пространството, предлагано от кутията н..
51.77 лв.
Brand: MENABO Модел: TOP BIKE
Описание: Багажник за велосипеди Menabo Top Bike с напречно закрепване Багажник за велосипеди Menabo Top Bike за транспортиране на 1 велосипед, закрепване към напречните греди на автомобила, максимално допустимо натоварване 1 велосипед или 15 кг, съвместим с велосипеди с максимален диаметър на ра..
65.54 лв.
Brand: MENABO Модел: 09099
Описание: Ски сезонът няма да ви изненада с помощта на опората за ски/сноуборд Menabo White Bear 4. Стойката Menabo се закрепва към напречните греди на автомобила и осигурява безопасно транспортиране на четири чифта ски или два сноуборда. Инсталирането на поддръжката Menabo White Bear 4 е много п..
80.55 лв.
Brand: MENABO Модел: HUGGY LOCK
Описание: Menabo Huggy Look ви помага да транспортирате велосипеда си с голяма лекота. Подготвихте ли вашата ваканция или градска почивка и искате да вземете колелото си с вас? Тогава Menabo Huggy Lock е правилният избор. Италианската опора е изработена от стомана и е монтирана върху напречните п..
82.13 лв.
Brand: MENABO Модел: 05481
Описание: Багажник за велосипед Menabo Bike Pro за транспортиране на 1 велосипед, скоба на напречни щанги, опората позволява велосипедът да бъде прикрепен към вилицата, максимално допустимото натоварване е 1 велосипед или 15 кг, опората е съвместима с напречни щанги с максимален размер в сечениет..
84.29 лв.
Brand: MENABO Модел: 46711
!!! Напречните греди Tema и Delta НЕ разполагат с включен монтажен комплект. Комплектът се поръчва отделно в зависимост от модела на автомобила. Напречните греди Menabo Delta 130 см, изработени от алуминий, с аеродинамичен дизайн, са съвместими с превозни средства, които не са оборудвани с н..
89.53 лв.
Brand: MENABO Модел: Main Falcon
Описание: Стойка за велосипед за задна врата или багажник - Menabo Main Тъй като сте запалени по колоезденето, определено ще искате да вземете велосипедите си със себе си, където и да отидете. Сега можете да направите това с основния багажник за велосипеди Menabo за 3 велосипеда. Монтирането н..
121.75 лв.
Brand: MENABO Модел: PRO TOUR
Описание: Професионален багажник за велосипеди, изработен от алуминий с части от стомана и здрава пластмаса. Проектиран за тези, които предпочитат да носят велосипеда си директно върху решетките на покрива. Както традиционните, така и омекотените вилици могат да бъдат прикрепени към заключващата ..
121.92 лв.
Brand: MENABO Модел: 57549
!!! Напречните греди Tema и Delta НЕ разполагат с включен монтажен комплект. Комплектът се поръчва отделно в зависимост от модела на автомобила. Описание: Menabo Delta 112 cm напречни греди, изработени от алуминий, с аеродинамичен дизайн, са съвместими с превозни средства, които не са оборудва..
141.19 лв.
Brand: MENABO Модел: STEEL BIKE 2
Описание: Стойка за велосипед Menabo Steel Bike 2 позволява транспортиране на 2 велосипеда, максималното натоварване е 2 велосипеда или 30 кг, закрепването става на багажника или задната врата на автомобила, закопчаването става в 6 точки със специални ремъци, закрепването на велосипедите се ..
158.84 лв.
Brand: MENABO Модел: BOA 3 BIKE
Описание: Menabo Boa Багажник за велосипеди за 3 велосипеда Стойка за велосипеди BOA 3, монтирана отзад, изработена от стомана, предназначена за автомобили с резервно колело на хечбека, съвместима отляво и отдясно, подходяща за носене на три велосипеда. Спецификации: Може да носи всички..
171.32 лв.
Brand: MENABO Модел: SKI RACKS HIMALAYA
Видео: Описание: Вземете със себе си ските и отидете в планината добре екипирани. Избирайки багажника за ски Menabo Himalaya, можете да носите 2 чифта ски и 4 ски щеки до пистите. Монтирането на багажника Himalaya е много лесно, тъй като има универсален магнитен захват. В допълнение, багажни..
181.94 лв.
Brand: MENABO Модел: Tiger Black Xl ​​​​135см.
Описание: Напречните щанги Menabo Tiger Black XL от 135 см са монтирани на надлъжни щанги. Овалният аеродинамичен профил на напречните греди спомага за минимизиране на шума. Комплектът напречни греди включва всички необходими елементи за монтаж върху надлъжните щанги тип релса (интегрирани) на ав..
221.82 лв.
Brand: MENABO Модел: STAND UP 3
Описание: Багажникът за велосипеди Menabo Stand Up 3 позволява транспортиране на 3 велосипеда, максимално натоварване 3 велосипеда или 45 кг. Опората се закрепва към багажника или задната врата на автомобила, фиксирането става в 6 точки с ленти, велосипедите се закрепват във вертикално положение ..
227.54 лв.
Brand: MENABO Модел: STAND UP 2
Описание: Багажник за велосипеди Menabo Stand Up 2 позволява транспортиране на 2 велосипеда, държачът се закрепва към багажника или задната врата на автомобила, държачът се фиксира в 6 точки със специални ремъци, велосипедите се закрепват във вертикално положение на колелата и рамка, държачът е с..
260.26 лв.
Показани са от 1 до 20 от 36 резултата (2 страници)

Багажници за коли и греди за монтаж на багажници

Определение, основни характеристики, плюсове и минуси [със снимки и имена]: – Независимо дали планирате да отидете на бърза разходка с повече членове на семейството си или на дълъг преход, багажниците на покрива са ви полезни. Багажникът на покрива е допълнително място за съхранение, поставено в горната част на превозното средство за транспортиране на по-големи предмети като каяци, големи държачи и т.н. Багажникът на покрива не е стандартна част от автомобилния аксесоар; това е нещо, което може да помислите, ако имате нужда от допълнително място за съхранение.
Багажниците на покрива са от допълнително значение в случай, че се местите или отивате в колеж, тъй като ви дават повече място за багаж. Бихте се спрели на движещ се ван при случайност, че разполагате с огромен брой неща, но за бърз преход през града до друг апартамент или резиденция, багажникът на покрива е лесно за използване, изящно разширение на вашия семейно превозно средство, което върши добре работата.

Видове багажници на покрива
Какво ще кажете да разгледаме различните достъпни видове багажници на покрива, поради каква причина бихте използвали един пред друг и колко ценни могат да бъдат те в ежедневието ви.

Какви видове багажници за коли има ?

1. Гол багажник за покрива на кола:

Това е по подразбиране за повечето превозни средства, но ако приемем, че говорите за превозно средство, произведено през последните 10 години, това не означава, че „голият покрив“ няма багажник или възможности за багажник. Голите покриви имат малки, пластмасови спринтери, към които може да се присъедини багажник и това разделя „голия“ покрив на съвременна кола от голия покрив на превозно средство, произведено в по-ранни времена.
Въпреки това, бихте могли да си помислите, че тези тънки пластмасови релси покрай покрива на вашия автомобил са там за дизайн или за намаляване на съпротивлението, те се очаква да бъдат котвата за временен или супер издръжлив багажник на покрива.

Основни функции
Голият багажник за кола е типът багажник по подразбиране за повечето превозни средства, произведени през последното десетилетие, и това е причината за свързване на всякакъв вид рамка за багажник.
Изглежда, че това може да е дренаж или декорация, но е изключително важно да имате възможност за безупречно инсталиране на стелаж, но без никой друг да стои празен. Те работят най-добре с преходни рамки, които се захващат около тях, но те могат да бъдат точката на инсталиране за дълготрайна стелажна рамка, ако приемем, че е необходимо. В зависимост от вашия тип превозно средство, при случай, че купувате производствена линия или нов модел, можете да изберете да имате инсталиран алтернативен багажник вместо голия покрив като надстройка в повечето случаи.
Плюсове
Настройката по подразбиране, която ви позволява напълно да персонализирате всяка рамкова рамка, която трябва да използвате
Атрактивен и не пречи на нищо свързано с грижата за автомобила.
Минуси
Очевидно трябва да ги актуализирате, за да имате полезен багажник на автомобила си.

2. Странични релси за багажник за кола

Релсите изглеждат така, сякаш самите те биха били рамка за багажник на покрива, но не са. Въпреки това можете да закачите нещо с помощта на тези релси, не се препоръчва – по-скоро те трябва да са причината за по-сложна система от стелажи. Страничните релси се проследяват редовно на SUV, преустройства и микробуси и се оказват страхотни за преместване на нещо като матрак из града, но не трябва да се използват за прикачване на нещо важно за по-дълги шофирования.
Те работят, като прокарват ремъци отдолу и след това върху вашия товар, като защипват ремъците от противоположната страна. Извънредно, когато няма друга опция, но по-добре да се използва за осигуряване на по-голяма рамка.
Основни функции
Има два основни странични багажника на покрива – фиксирани и повдигнати. Повдигнатите багажници на покрива ще се монтират около релсите и няколко екземпляра от тях са Yakima Timberline или Thule 450 Crossover. Правилните точкови асоциации са по-нормални и има повече възможности за избор за покривни стелажи с тях, тъй като фокусите на котвата са включени във вътрешните страни и правят по-основна връзка. Те са идеални за велосипеди и друга екипировка на открито, тъй като кулата се разширява леко, за да има повече мощност, без да се жертва способността й да държи транспортираната ви екипировка
Плюсове:
Това са солидни, вградени стелажи, които могат да се използват, когато няма друга опция за транспортиране на скромно количество неща на къси разстояния, но работят най-добре като котви за по-големи рафтове. Инсталирането им на превозно средство е евтино и опитно, но повечето по-големи превозни средства придружават техния стандарт.
Минуси
Не са проектирани да поемат сами товари, което отнема много за някои шофьори. Фиксираните и повдигнатите релси не работят реципрочно със стелажите, предназначени за тях – в случай, че към момента имате кратка рамка за багажник за вашето превозно средство и закупите друго превозно средство с алтернативна рамка за релси, ще ви е необходим друг багажник.

3. Багажник за кола за сенник

Тези видове стойки са сложни и обикновено са проектирани за големи микробуси, камиони и каравани, но те могат да поемат огромна мярка тегло и да съхраняват голямо количество хардуер. Те са планирани за дълги екскурзии на големи разстояния. Въпреки че могат да се използват за по-скромно транспортиране на артикули, те са малко излишък за инсталиране, в случай че не използвате превозното си средство за пътуване и почивка. Стойките за сенник са изумително издръжливи и сложни за инсталиране, така че ще трябва да накарате експерт да го направи вместо вас. Те могат да бъдат скъпи, но си заслужават усилията, в случай че възнамерявате да пътувате и да вземете много неща със себе си, особено велосипеди или каяци. Те се монтират или директно към превозното средство, или към старите релси за оттичане на дъжд, които превозните средства през 70-те – 90-те години обикновено са били стандартни.
Основни функции
Това са стойки за тежък режим и като такива са чудесни за дълги пътувания и преместване, особено за големи микробуси и фургони. Те ви позволяват или ви позволяват да подреждате високо оборудване и да пренасяте големи товари, така че използването им за придвижване е проста задача.
Плюсове

 • Те са изключително издръжливи
 • Готови да носят или пренасят голямо тегло и височина
 • Изключително издръжливата инсталация предполага без да се бъркате с тях отново и отново

Минуси

 • Необходими са опитни монтажници (можете да го направите без ничия помощ, но това не е чрез разтягане, освен ако не сте специалист)
 • По-скъпи от други греди за багажници
 • Изискват метални монтажни релси в по-голямата част от случаите

4. Багажник за кола с фиксирана точка за монтаж

Релсите с фиксирана точка са проектирани да стоят на покрива на колата ви и почти винаги са умишлено надграждане, освен ако не купувате Jeep или Range Rover или някакъв друг тип кола за открито. Тези метални пръти имат отвори, които служат като точки за закрепване на сложни и изключително мощни багажници на покрива и са много здрави и надеждни.

Въпреки че могат да работят с връзки с щипки и да се използват за завързване на променящи се размери, истинското съвършенство на тях са стелажите, които служат като основа. Yakima Skyline, например, е бърз и лесен за представяне и побира до 165 паунда, което го прави невероятен за преместване на всичките ви неща за бягство, велосипеди или каквото и да е, което всъщност тежи еквивалентно на възрастен мъж.
Основни функции
Релсите с фиксирана точка и стелажните рамки, които осигуряват, са може би най-лесните стелажи за инсталиране и използване. Те са идеални за колоездачи и по същия начин превъзходни за кратка разходка по улицата и запазване на езика. Когато няма друга възможност, те могат да се използват за обезопасяване на нещата и транспортирането им на кратки разстояния, подобно на огромни кутии от магазин, които искате да вземете из града.
Плюсове:

 • Изключително издръжлив и надежден
 • Сигурно
 • Лесни за използване и инсталиране греди за багажник

Минуси

 • Действителните релси доста често са инсталация на преработвателна инсталация и това предполага, че ако закупите превозно средство за размяна, това вероятно е невъзможно за вас
 • Те се използват най-добре с временни системи

5. Напречни греди за багажник на кола тип Rain Gutter

Те са монтирани по проект на огромно мнозинство автомобили през 80-те и 90-те години и не са предназначени директно за релси за стелажи, но някак са еволюирали индустрията. Тъй като тези приспособления бяха толкова често срещани, компаниите за стелажи проектираха много от своите продукти да работят с тези видове релси, а бъдещите релсови системи бяха проектирани да подражават на тях.

Основни функции
Здрави, солидни метални и често срещани в по-старите автомобили, те са идеални, когато купувате употребяван ван или SUV за използване само като ваканционно превозно средство.
Плюсове:

 • Тези греди за багажници са здрави и добре изградени
 • Те трябва да бъдат закрепени безопасно и сигурно, тъй като дренажните релси са надеждни, дизайнът не е променян от години, за по-малко безредици при закупуване.

Минуси:

 • Няма такива – това са невероятни багажници, ако приемем, че имате дъждовни канали на вашето превозно средство.
 • Те държат огромна мярка за тегло и функционират чудесно с високи и къси стекове съоръжения.

6. Греди за монтаж на багажници за релса тип Track Mount

Заключение
Багажниците за покрива на кола са най-добрият спътник в случай, че планирате да карате сърф, ски, да организирате лагер и т.н. Както и да е, преди да ги купите; уверете се, че материалът е с добро качество. Можете да изберете стоманен багажник, ако внимавате за нещо здраво и тежко, или да закупите алуминиев, ако приемете, че търсите нещо, което е леко и може да издържи по-малко натоварване.

 

Можете да проверите кои напречни греди и автобоксове са подходящи за вашия автомобил, SUV или джип ТУК !
Можете да проверите кои багажници за колелета са подходящи за вашия автомобил, SUV или джип ТУК !
Можете да проверите кои багажници ски или сноуборд са подходящи за вашия автомобил, SUV или джип ТУК !
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.