Motex
Количка

Автокозметика

Brand: MEGA DRIVE Модел: LCD01
Универсална кърпа за почистване, подходяща за интериорно или по финно почистване Размер: 20x50 cm Предимства:   Екологична Абсорбираща Издръжлива   Mega Drive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение.  Марката Mega Drive включва широка гам..
1,97 лв.
Brand: MANNOL Модел: Insulating Tape 9817
Описание: Изолационна лента - универсална лента за изолиране на база полиестерна тъкан. Специално проектиран за производство на кабелни снопове в автомобила и в двигателния му отсек - масло и бензиноустойчив. Може да се използва както при ремонт на автомобили и друго оборудване, така и в про..
2,75 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: LCD04
Микрофибърна кърпа за почистване на автомобил Размер: 30x40 см Предимства: Екологична Абсорбираща Издръжлива Mega Drive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение.  Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интериор, така и за е..
3,38 лв.
Brand: MANNOL Модел: Glas Cleaner 9974 500 мл.
Описание: Универсален почистващ препарат за стъкла Glas Cleaner е ефективно и лесно за използване средство за почистване на автомобилни стъкла, фарове и огледала, включително силно замърсени, както и за домашна употреба. Свойства и характеристики: Ефективно почиства външните и вътре..
3,50 лв.
Brand: MANNOL Модел: Micro Fiber Cloth 9815
Описание: Micro Fiber Cloth е кърпа за почистване на всякакви повърхности без използване на химически агенти, включително такива, които изискват деликатна грижа и полирани повърхности. Това е нов високотехнологичен продукт - иновация в микрофибърната технология. Предназначен за грижа за лични пре..
3,52 лв.
Brand: MANNOL Модел: Universal Cleaner 9972 500 мл.
Описание: Универсален почистващ препарат за всички вътрешни и външни повърхности на автомобила. Бързо и ефективно отстранява мазни и маслени петна, следи от насекоми, никотин, ръжда и окисляване от пластмасови, стъклени, гумени, кожени, велурени, текстилни, велурени, боядисани, метални и емайлира..
4,20 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit-Reiniger 6107
Спрей пяна за табло MANNOL Cockpit-Reiniger Аромат: Нова кола Описание: Cockpit-Reiniger е почистващ препарат за табло с приятна миризма, предназначен да премахва замърсяванията и да предпазва от напукване и изсъхване. Характеристики: Има отлични почистващи свойства; Образув..
4,60 лв.
Brand: MANNOL Модел: Felgen Cleaner 9975 500 мл.
Описание: Felgen Cleaner - специален интензивен почистващ препарат за бързо, лесно и нежно почистване и по-нататъшна поддръжка на колела и джанти от всякакъв дизайн на автомобили и друго оборудване. Подходящ за стоманени и лети джанти с всякакво покритие (боя, прах и др.). Свойства и характери..
4,62 лв.
Brand: MANNOL Модел: Hand Gel Cleaner 9554
Описание: MANNOL Hand Gel Cleaner – гел за дезинфекция и почистване на ръце. Това е готов за употреба дезинфектант (кожен антисептик), предназначен за хигиенна обработка на ръцете в бита, на обществени места и в транспорта. Свойства на продукта: Съдържа до 80% изопропилов алкохол, който ..
4,93 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit-Reiniger 6106
Спрей пяна за табло MANNOL Cockpit-Reiniger - CITRON Аромат: Цитрус Описание: Cockpit-Reiniger е почистващ препарат за табло с приятна миризма, предназначен да премахва замърсяванията и да предпазва от напукване и изсъхване. Характеристики: Има отлични почистващи свойства; О..
4,93 лв.
Brand: MANNOL Модел: Auto Shampoo 9808
Описание: Auto Shampoo е силно пенлив, супер концентриран шампоан с най-висок измиващ и почистващ ефект за ръчно контактно измиване на автомобили и други превозни средства с консерванти Характеристики. Характеристики: Образуване на изключително активна, богата пяна благодарение на специ..
6,28 лв.
Brand: MANNOL Модел: Silicone Spray 9953/9963
Описание: Silicon Spray е универсален защитен, водоустойчив, изолиращ антифрикционен агент на базата на силициеви органични съединения. Той служи, наред с други неща, за ефективно смазване на триещи се повърхности, изработени от различни материали (например метал и пластмаса), за да се елиминират..
6,28 лв.
Brand: MANNOL Модел: Silicone Spray 9863
Описание: Silicone Spray е универсален защитен водоустойчив, изолационен и антифрикционен агент на базата на силициеви органични съединения. Предназначен е, наред с други неща, за ефективно смазване на триещи се повърхности, изработени от различни материали (например метал и пластмаса), за да се ..
6,31 лв.
Brand: MANNOL Модел: SYNTHETIC CHAMOIS 9811
Описание: Синтетичен плат за почистване на стъкла и стъклени повърхности, предпазващ от запотяване от мъгла и други. Спецификации: Име на продукта: синтетичен плат MANNOL Производител: MANNOL Продуктов код: 98397..
6,87 лв.
Brand: MANNOL Модел: Motor Kaltreiniger 9671
Описание: Спрей Mannol Motor Kaltreiniger – високоефективен препарат за почистване и поддръжка на двигателния отсек на автомобила. Бързо, ефикасно и внимателно отстранява всякакви замърсявания от двигателния отсек: масло, остатъци от изпарени и изгорели технически течности, пътна мръсотия и прах,..
7,26 лв.
Brand: MANNOL Модел: Chrom Politur 9820
Описание: Chrome polish - полираща паста за всички хромирани повърхности в машиностроенето и бита (санитарна област). Подходящ за почистване и полиране на: неръждаема стомана, алуминиеви и медни сплави и калаени сплави. Характеристики: Ефективно отстранява ръжда, петна и мръсотия, дори к..
7,29 лв.
Brand: MANNOL Модел: Textile Foam 9931
Описание: Textile Foam е високоефективен почистващ препарат на пяна за текстил. Отстранява различни замърсявания от текстилни елементи от интериора на автомобила (седалки, врати и др.), (мебелна тапицерия, килими, платове и др.) Характеристики: Връща естествения цвят, възстановява о..
7,75 лв.
Brand: MANNOL Модел: Fix-Gewinde Hochfest 50 мл.
Описание: Mannol Fix-Gewinde Hochfest (50 ml) – инструмент за фиксиране на всички видове резби (силна фиксация): болтове, гайки, шпилки, винтове и др. Предотвратява саморазвинтването на крепежни елементи поради повишени натоварвания и вибрации. Подходящ за всички резбови връзки във всички ча..
9,02 лв.
Brand: MANNOL Модел: Leather Cleaner 9944
Описание: Leather Cleaner е специален продукт с приятна миризма за ефективно почистване и грижа за кожените интериори на автомобили и техните отделни елементи – седалки, капаци за кормилни кули и др., седалки за мотоциклети, кожени мебели и други изделия от гладка кожа. Характеристики: Е..
9,04 лв.
Brand: MANNOL Модел: Tire Cleaner 9673
Описание: Tire Cleaner - специална пяна за почистване на гуми за бързо, лесно и нежно почистване и поддържане на гумите чисти и в най-добрия им вид само с една стъпка. Подходящ е за всички видове гуми на всякакви съоръжения и за всички видове каучук - без химически увреждания на гумите. Характ..
9,27 лв.
Показани са от 1 до 20 от 50 резултата (3 страници)