Motex
Количка

Автокозметика

Brand: MEGA DRIVE Модел: LCD01
Универсална кърпа за почистване, подходяща за интериорно или по финно почистванеРазмер: 20x50 cmПредимства:ЕкологичнаАбсорбиращаИздръжливаMega Drive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение. Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интериор, така и ..
1,97 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: LCD04
Микрофибърна кърпа за почистване на автомобил Размер: 30x40 см Предимства: Екологична Абсорбираща Издръжлива Mega Drive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение.  Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интериор, така и за е..
3,38 лв.
Brand: MANNOL Модел: Insulating Tape 9817
Описание: Изолационна лента - универсална лента за изолиране на база полиестерна тъкан. Специално проектиран за производство на кабелни снопове в автомобила и в двигателния му отсек - масло и бензиноустойчив. Може да се използва както при ремонт на автомобили и друго оборудване, така и в про..
5,21 лв.
Паста за ръце MANNOL Hand Gel Cleaner 9554 500мл
Ново
Brand: MANNOL Модел: Hand Gel Cleaner 9554
Описание: MANNOL Hand Gel Cleaner – гел за дезинфекция и почистване на ръце. Това е готов за употреба дезинфектант (кожен антисептик), предназначен за хигиенна обработка на ръцете в бита, на обществени места и в транспорта. Свойства на продукта: Съдържа до 80% изопропилов алкохол, който ..
5,85 лв.
Brand: MANNOL Модел: Micro Fiber Cloth 9815
Описание: Micro Fiber Cloth е кърпа за почистване на всякакви повърхности без използване на химически агенти, включително такива, които изискват деликатна грижа и полирани повърхности. Това е нов високотехнологичен продукт - иновация в микрофибърната технология. Предназначен за грижа за лични пре..
6,41 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit-Reiniger 6107
Спрей пяна за табло MANNOL Cockpit-Reiniger Аромат: Нова кола Описание: Cockpit-Reiniger е почистващ препарат за табло с приятна миризма, предназначен да премахва замърсяванията и да предпазва от напукване и изсъхване. Характеристики: Има отлични почистващи свойства; Образув..
9,51 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit-Reiniger 6106
Спрей пяна за табло MANNOL Cockpit-Reiniger - CITRON Аромат: Цитрус Описание: Cockpit-Reiniger е почистващ препарат за табло с приятна миризма, предназначен да премахва замърсяванията и да предпазва от напукване и изсъхване. Характеристики: Има отлични почистващи свойства; О..
10,00 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 44167
Микрофибърна кърпа за почистване на автомобил комплект от 3 броя Размер: 30x40 см Брой кърпи: 3 бр. Предимства: Екологична Абсорбираща Издръжлива Mega Drive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение.  Марката Mega Drive включва широка гама автомоб..
10,07 лв.
Brand: MANNOL Модел: Chrom Politur 9820
Описание: Chrome polish - полираща паста за всички хромирани повърхности в машиностроенето и бита (санитарна област). Подходящ за почистване и полиране на: неръждаема стомана, алуминиеви и медни сплави и калаени сплави. Характеристики: Ефективно отстранява ръжда, петна и мръсотия, дори к..
12,56 лв.
Brand: MANNOL Модел: Auto Shampoo 9808
Описание: Auto Shampoo е силно пенлив, супер концентриран шампоан с най-висок измиващ и почистващ ефект за ръчно контактно измиване на автомобили и други превозни средства с консерванти Характеристики. Характеристики: Образуване на изключително активна, богата пяна благодарение на специ..
12,96 лв.
Brand: MANNOL Модел: Silicone Spray 9863
Описание: Silicone Spray е универсален защитен водоустойчив, изолационен и антифрикционен агент на базата на силициеви органични съединения. Предназначен е, наред с други неща, за ефективно смазване на триещи се повърхности, изработени от различни материали (например метал и пластмаса), за да се ..
12,96 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 2 в 1 с къса дръжка
Описание: Стъклочистачка Mega Drive 2 в 1 много подходяща за лична употреба и съхранение в багажник, поради късата си дръжка и компактните си размери. От едната страна е оборудвана с качествена гъба за почистване, а от другата с перо за извеждане на водата. Производител: Mega Drive - Пре..
12,97 лв.
Brand: MANNOL Модел: Silicone Spray 9953/9963
Описание: Silicon Spray е универсален защитен, водоустойчив, изолиращ антифрикционен агент на базата на силициеви органични съединения. Той служи, наред с други неща, за ефективно смазване на триещи се повърхности, изработени от различни материали (например метал и пластмаса), за да се елиминират..
13,31 лв.
Brand: MANNOL Модел: Textile Foam 9931
Описание: Textile Foam е високоефективен почистващ препарат на пяна за текстил. Отстранява различни замърсявания от текстилни елементи от интериора на автомобила (седалки, врати и др.), (мебелна тапицерия, килими, платове и др.) Характеристики: Връща естествения цвят, възстановява о..
13,55 лв.
Brand: MANNOL Модел: SYNTHETIC CHAMOIS 9811
Описание: Синтетичен плат за почистване на стъкла и стъклени повърхности, предпазващ от запотяване от мъгла и други. Спецификации: Име на продукта: синтетичен плат MANNOL Производител: MANNOL Продуктов код: 98397..
14,15 лв.
Brand: MANNOL Модел: Leather Cleaner 9944
Описание: Leather Cleaner е специален продукт с приятна миризма за ефективно почистване и грижа за кожените интериори на автомобили и техните отделни елементи – седалки, капаци за кормилни кули и др., седалки за мотоциклети, кожени мебели и други изделия от гладка кожа. Характеристики: Е..
15,84 лв.
Brand: MANNOL Модел: Tire Cleaner 9673
Описание: Tire Cleaner - специална пяна за почистване на гуми за бързо, лесно и нежно почистване и поддържане на гумите чисти и в най-добрия им вид само с една стъпка. Подходящ е за всички видове гуми на всякакви съоръжения и за всички видове каучук - без химически увреждания на гумите. Характ..
16,31 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit Care Apple 6145
Cockpit Care Apple – консервант - протектор на пластмаса с приятна миризма, който служи като неин почистващ и същевременно защитен лак. Съвместим с всички пластмаси използвани в автомобили. Предназначение: Предпазва повърхностите от напукване, изсъхване и избледняване; Придава на третиран..
16,84 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit Care 6147
Аромат: Аромат на нова кола Описание: Cockpit Care е консервант - протектор на пластмаса с приятна миризма, който служи като неин почистващ препарат и същевременно като защитен лак. Съвместим с всички пластмаси използвани в автомобили. Характеристики: Предпазва повърхностите о..
17,07 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit Care Vanilla 6149
Аромат: Ванилия Описание: Cockpit Care Vanilla - консервант - протектор на пластмаса с приятна миризма на ванилия, който служи като неин почистващ и същевременно защитен лак. Съвместим с всички пластмаси използвани в автомобили. Характеристики: Предпазва повърхностите от напук..
17,19 лв.
Показани са от 1 до 20 от 42 резултата (3 страници)