Motex
Количка

Автокозметика

Brand: MEGA DRIVE Модел: LCD01
Универсална кърпа за почистване, подходяща за интериорно или по финно почистванеРазмер: 20x50 cmПредимства:ЕкологичнаАбсорбиращаИздръжливаMega Drive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение. Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интериор, така и ..
2,50 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: LCD04
Микрофибърна кърпа за почистване на автомобилРазмер: 30x40 смПредимства:ЕкологичнаАбсорбиращаИздръжливаMega Drive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение. Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интериор, така и за екстериор, както и серия от прод..
2,95 лв.
Стъклочистачка Mega Drive 2 в 1 с къса дръжка
Ново
Brand: MEGA DRIVE Модел: 2 в 1 с къса дръжка
Описание: Стъклочистачка Mega Drive 2 в 1 много подходяща за лична употреба и съхранение в багажник, поради късата си дръжка и компактните си размери. От едната страна е оборудвана с качествена гъба за почистване, а от другата с перо за извеждане на водата. Производител: Mega Drive - Пре..
6,45 лв.
Спрей за почистване на тапицерия Mannol 9931
Ново
Brand: MANNOL Модел: MANNOL Textile Foam 9931
Описание: Textile Foam е високоефективен почистващ препарат на пяна за текстил. Отстранява различни замърсявания от текстилни елементи от интериора на автомобила (седалки, врати и др.), (мебелна тапицерия, килими, платове и др.) Характеристики: Връща естествения цвят, възстановява о..
6,99 лв.
Професионална шлайфпаста к-т Mannol 9960 400 гр
Ново
Brand: MANNOL Модел: Schleifpaste Profi Set 9960
Mannol 9960 полирпаста професионален комплект Описание: Schleifpaste Profi Set 9960 е набор от професионални абразивни пасти от диатомит за ръчно и МЕХАНИЧНО полиране на бояджийски покрития. Пастите се различават по размера на зърната на абразивите. MANNOL Schleifpaste No 1 премахва дълбо..
15,90 лв.
Ремонтен комплект за лети джанти Mannol 9802
Ново
Brand: MANNOL Модел: Alloy Wheel Repair Kit 9802
Описание: Комплект за ремонт на алуминиеви джанти - професионален комплект, предназначен специално за ремонт на леки джанти от алуминиеви и магнезиеви сплави, но е подходящ за ремонт на всякакви отлети, ковани, щамповани и композитни автомобилни джанти, както от леки сплави, така и стомана, както..
19,99 лв.
Brand: KROSS Модел: Hand Cleaner KROSS
Описание:Kross каша за ръце е много ефикасна паста за ръце, подходяща за употреба при силно замърсени ръце. Изключително щадяща към кожата с добър аромат и силна ефективност.Производител:Kross образува хармонична комбинация между традиция, технология и страст. Белгийската традиция в производството н..
22,90 лв.
Brand: MANNOL Модел: Mannol Activ Foam 4905
Описание: Образува много плътна, стабилна активна пяна Ефективно отстранява всички видове петна и замърсявания: прах, гориво, масло, мазнини, сажди, остатъци от насекоми и т.н. поради отличните си разцепващи свойства; Разтваря котлен камък, без да оставя следа; Не предизвиква корозия на ..
76,90 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.