Motex
Количка

Декларацията за поверителност

 Условия за поверителност на личните данни

1. По смисъла на Закона зазащита на личните данни „Лем Моторс” ЕООД е регистриран Администратор на лични данни в регистъра на администраторите съгласно чл.14, ал.4 от Закона за защита наличните данни.

2. С приемането на настоящите общи условия ПОЛЗВАТЕЛЯТ дава безсрочно и безусловно съгласие предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от ТЪРГОВЕЦА и упълномощени от него трети лица: куриерски фирми, банки и др. за изпълнение договора за продажба от разстояние, поддържанена акаунта на Клиента, включително регистриране на поръчки, изпращане на поръчани продукти, осъществяване на поръчаните услуги, фактуриране, разрешаване на спорове с Клиенти по повод техните Поръчки или разглжедане на исканията им както за акция,маркетингови активности и др. незабранени от законодателството цели,организирани от ТЪРГОВЕЦА.

3. Спредоставянето на свои лични данни на “Лем Моторс” ЕООД ПОЛЗВАТЕЛЯТ дава изричното си и еднозначно съгласие тези данни да бъдат съхранявани, използвании обработвани съгласно целите, упоменати в т. 1. ПОЛЗВАТЕЛЯТ по всяко време може да изиска с писмена отмяна предоставените от него лични данни да не бъдати зползвани и съхранявани или да бъдат коригирани от ТЪРГОВЕЦА като администратор на лични данни.

4. ТЪРГОВЕЦЪТ декларира изрично пред ПОЛЗВАТЕЛЯ, че предоставените от него лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и други цели. 

5. ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото даизползва IP адресите и други лични данни на ПОЛЗВАТЕЛЯ за разкриване идентичността му в случай, че това е необходимо в изпълнение на закона и юридически процедури за осигуряване спазването на настоящите Общи условия.

6. Относно рекламации и оплаквания, свързани с купената стока и/или услуга, ПОЛЗВАТЕЛЯТ следва да се свърже с ТЪРГОВЕЦА на посочените данни за контакт в настоящите Общи условия. Всеки клиент може да направи своята рекламация и като попълни стандартния формуляр за улесняване упражняването на правото на отказ съгласно Закона за защита на потребителите и го изпрати по имейл. Формулярът може да копирате от тук:

 

СТАНДАРТЕНФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ


До………………………

/името на търговеца/

 

……………………………………………………………………..

/адрес,ЕИК/


С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:


…………………………………………………./описание на продукта/

 

Стоката е поръчана на ………………….


Стоката е получена на …………………. /посочва се датата на получаване от потребителя/

 

………………………………………………………………………../Имена потребителя/

 

гр./с……………………………………………………………./Адрес на потребителя/

 

……………….……………………………. 

/Дата//Подпис на потребителя


Motex.bg участва в програмата на pazaruvaj.com - "Коректен магазин", поради тази причина Ви молим да се запознаете и със следния текст:

"С цел правилното функциониране на програма Коректен магазин на Pazaruvaj.com (Naspers OCS Hungary Kft. Адрес: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Дан. номер: HU24868291, Рег. №: 01-09-186759) след направените тук покупки имейлът на клиента както и имената на закупените стоки ще бъдат предоставени на Pazaruvaj.com. Така предоставените данни служат за събиране и публикуване на клиентски отзиви. Личните данни получени по този начин се обработват съгласно декларацията за конфиденциалност на pazaruvaj.com."

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.