Motex
Количка

Смазочно-охлаждащи масла

Brand: MANNOL Модел: EMULSION 20L
Описание: Водосмесима гресираща и охлаждаща течност (GCF) с високо съдържание на минерално масло и високоефективен пакет от добавки, осигуряващ многофункционалност и стабилност на емулсията за обработка на черни и цветни метали. За обработка чрез натиск (пресоване, огъване и др.) и рязане (стр..
148.37 лв.
Brand: CYCLON Модел: ALUCUT 20L
Спецификации: ISO 6743-7 (ISO-L-MHC) Описание: ALUCUT е висококачествено, универсално, нерастворимо рязко масло. То се състои от високо рафиниран минерален базов материал и напреднал пакет от добавки без хлор, с екстремно налягане, "неактивен сяра". Приложение: ALUCUT е подходящо..
149.72 лв.
Brand: CYCLON Модел: MATRIX 20L
Спецификации: ISO 6743-7 (ISO-L-MAA) Описание: MATRIX е висококачествен универсален течен средство за обработка на метали, разтворим във вода, което образува стабилна млечно-бяла емулсия при смесване с вода благодарение на високото съдържание на емулгатори за изключителна ефективн..
185.07 лв.
Brand: PRISTA Модел: EMULSOL B 20L
Спецификации БДС ISO 6743/7 и ISO L-MAB БДС 14740 14745-82-COT/ P-M/ Е-2   PRISTA EMULSOL B представлява маслен концентрат, който при смесване с вода образува млечна емулсия. Произвежда се от дълбоко рафинирани парафино-нафтенови масла и пкает присадки, който осигурява много добри ..
189.75 лв.
Brand: CASTROL Модел: Honilo 980
Описание: Castrol Honilo™ 980 е чисто смазочно масло без холин, с нисък вискозитет, което не съдържа сяра и тежки метали. Приложение: Honilo 980 е проектиран за хонинговане и суперфиниширане на черни и цветни материали. Може и да се използва за шлифоване, пробиване и обща обработка на алуми..
258.49 лв.
Brand: CASTROL Модел: Hysol T 15
Описание: Полусинтетична металообработваща течност, формулирана без агенти, освобождаващи формалдехид. Hysol T 15 е предназначен за обработка на чугун и ниско-среднолегирана стомана. Приложение: Този продукт е перфектен за обработка на обикновени стоманени сплави, които не са твърде силно л..
315.95 лв.
Brand: MOBIL Модел: MobilCut 100 20L
Описание: Mobilcut е търговската марка за линията Mobil Industrial смазочни материали от високоефективни смесващи се с вода течности за отстраняване на метали. Формулиран с основа за преден ръб масла, добавки и емулгатори, серията Mobilcut от нехлорирани продукти осигурява надеждна производително..
317.09 лв.
Brand: CASTROL Модел: Hysol RD
Описание: Castrol Hysol™ RD е високоефективна полусинтетична металообработваща течност без съдържание на хлор. Съдържа уникален пакет от добавки, който работи в синергия за подобряване на производителността на машинната обработка и повърхностното покритие, осигурява отлични стабилност на продукта..
322.70 лв.
Brand: CASTROL Модел: Variocut B 30
Описание: Castrol Variocut B 30 е чисто смазочно масло без съдържание на хлор . Приложение: Variocut B 30 е предназначен за тежко протягане на неръждаеми стомани и трудни за обработка стоманени сплави с висока якост. Подходящ е и за зъбофрезоване, рязане на зъбни колела и оформяне на зъбни ..
322.70 лв.
Brand: CASTROL Модел: Hysol 30 FF
Описание: Castrol Hysol™ 30 FF е високоефективен полусинтетичен несъдържащ хлор и формалдехид освобождаващ агент металообработваща течност. Той съдържа пакет от добавки, който работи в синергия за подобряване на производителността на машинната обработка и повърхностно покритие, осигуряват отлична..
323.83 лв.
Brand: CASTROL Модел: Syntilo 200
Описание: Syntilo 2000 е синтетична охладителна течност , която не съдържа минерално масло, бор и формалдехид, отделящ агент . Съдържа пакет от добавки, който осигурява добра защита от корозия на машинни инструменти и части. Течността също така осигурява отлична стабилност на продукта, което спом..
357.62 лв.
Brand: CASTROL Модел: Syntilo 81 BF
Описание: Syntilo 81 BF е синтетична шлифовъчна течност с общо предназначение за черни метали без съдържание на бор . Тази охлаждаща течност се препоръчва за повърхностно, цилиндрично, двудисково и безцентрово шлайфане . Приложение: Castrol Syntilo 81 BF може да се използва както с мека, та..
364.38 лв.
Brand: CASTROL Модел: Syntilo 81 E
Описание: Syntilo 81 E е синтетична охлаждаща течност, специално проектирана като универсална шлифовъчна течност за черни метали. Приложение: Castrol Syntilo 81 E осигурява страхотна защита от корозия на машинни инструменти и части. Съдържа борна киселина за по-добра стабилност и защита от ..
377.90 лв.
Brand: CASTROL Модел: Alusol ABF 10
Описание: Охлаждаща течност от първокласен клас за обработка на алуминий, стомана и жълт метал, която не съдържа бор, хлор, амин и освобождаващи формалдехид биоциди . Приложение: Основните предимства на Alusol ABF 10 са неговата голяма смазваща способност, широк диапазон от перфектна съвмес..
381.29 лв.
Brand: MOBIL Модел: MobilCut 250 20L
Описание:Mobilcut е търговската марка за линията Mobil Industrial смазочни материали от високоефективни смесващи се с вода течности за отстраняване на метали. Формулиран с основа за преден ръб масла, добавки и емулгатори, серията Mobilcut от нехлорирани продукти осигурява надеждна производителност п..
391.81 лв.
Brand: MOBIL Модел: MobilCut 320 20L
Описание: Mobilcut е търговската марка за линията Mobil Industrial смазочни материали от високоефективни смесващи се с вода течности за отстраняване на метали. Формулиран с основа за преден ръб масла, добавки и емулгатори, серията Mobilcut от нехлорирани продукти осигурява надеждна производително..
394.85 лв.
Brand: CASTROL Модел: Iloform PN 226
Описание: Iloform PN 226 е хлорирано и сулфуризирано масло за дълбоко изтегляне . Той е специално разработен за използване в преси с единична матрица и прогресивни матрици за средни до тежки приложения с дълбоко изтегляне. Подходящ е за използване върху стомани, неръждаеми стомани и стомани, леги..
399.31 лв.
Brand: CASTROL Модел: Hysol MB 50
Описание: Hysol MB 50 предлага най-добрата мултиметална производителност на Castrol . Първоначално е разработен, за да отговори на нуждите на пазара в САЩ, но тъй като Hysol MB 50 имаше голям успех и получи изключително положителни отзиви, той се разпространи по целия свят през последните години...
436.49 лв.
Brand: CASTROL Модел: CareCut ES 3
Описание: Високоефективно чисто масло за хонинговане и пробиване, което се основава на усъвършенствана биоразградима естерна технология . Той е формулиран с превъзходни безпепелни добавки за гранично смазване за оптимизиране на производителността на машинната обработка, подобряване на повърхностн..
456.20 лв.
Brand: CASTROL Модел: CareCut ES 1
Описание: Високоефективно чисто масло за рязане, базирано на усъвършенствана биоразградима естерна технология . Той е формулиран с комбинация от добавки против износване и гранични смазки, за да помогне за оптимизиране на производителността на машинната обработка и подобряване на повърхностното п..
474.79 лв.
Показани са от 1 до 20 от 43 резултата (3 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.