Motex
Количка

Комфорт в автомобила

Brand: MEGA DRIVE Модел: NON-SLIP MAT 20X22CM
Описание: Прилепваща подложка, която пасва на всяка равна повърхност (дъска, бюро, арматурно табло).Полезна за съхранение и лесен достъп до вещи (мобилни телефони, слънчеви очила, ключове, портфейли, билети за паркиране) Размер: 20Х22СМ Код: 98517 Производител: Mega Drive..
2,72 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Car Blind
Описание: Огледало за помощ при обратно виждане и превенция на мъртва точка Лещи с широк изпъкнал ъгъл (100R) елиминират мъртвата точка Независимо от позицията на шофьора, огледалото може да се регулира. Голямата повърхност на огледалото (50 мм), увеличава ъглите на видимост. Подход..
4,00 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: PVC BACK SEAT PROTECTOR
Описание: Защита на облегалката на автомобилната седалка MEGA DRIVE (08444) Защита за гърба на столчето от водоустойчив материал с висока механична устойчивост. Монтира се лесно и е съвместим с повечето  автомобилни седалки;..
13,33 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: CUP HOLDER - BLACK
Описание: Черна поставка за чаша, допринасяща за комфорта на Вашето пътуване Изработена от ABS пластмаса, изключително удобна за употреба...
13,89 лв.
Brand: ALCA Модел: Seatbelt Protector 2 x Set
Описание: Меки и висококачествени подложки за колан за автомобил или камион (2 броя в комплект); Характеристики: Карайте удобно благодарение на подплатата от пяна; Защита от абразия за глава, шия, кожа, рамене и дрехи; Лесно закрепване с велкро закопчалка; Подходящи и за раници и н..
13,94 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: ASHTRAY LED BLACK
Описание: Пепелник за автомобил с лед подсветка Характеристики: Полезен аксесоар за колата. Може да се постави в поставката за чаша в колата ви. Затваря се плътно, за да задържи миризмата на цигара вътре. Синята светодиодна светлина светва, когато капакът на пепелника е отворен на ..
14,50 лв.
Brand: ALCA Модел: Storage net 366x180 mm
Описание Мрежа за съхранение с изключително стабилна пластмасова рамка здрава и устойчива на разкъсване мрежа с еластичен гумен обтегач Закрепване с двойнозалепваща лента или 5 винта идеално място за съхранение за закрепване към вътрешна обшивка, пространство за крака, багажник и седалки н..
31,87 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: KID'S SEAT PROTECTION
Описание: Защитна подложка за детско столче за кола MEGA DRIVE (08443) Предпазва задната седалка от евентуални повреди вследствие на използването на детското столче. В долната част има джобове за съхранение. Свойства: Водоустойчивост, механична устойчивост, UV устойчивост и лесна за пран..
33,33 лв.
Brand: ALCA Модел: Storagenet 415x210 mm
Описание Мрежа за съхранение с изключително стабилна пластмасова рамка здрава и устойчива на разкъсване мрежа с еластичен гумен обтегач Закрепване с двойнозалепваща лента или 5 винта идеално място за съхранение за закрепване към вътрешна обшивка, пространство за крака, багажник и седалки н..
34,50 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 05967
Описание: Закачалка, изработена от висококачествена метална сплав с хромирано покритие и противоплъзгащи подложки. Снабден е с 3 адаптера за универсален монтаж (диаметърът на лостовете за облегалка за глава трябва да бъде между 8>13 mm). Закрепването става на двете рамена, поддържащи об..
37,65 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Transport animal 135X165CM
Описание: Покривало-преграда за кучета или други животни, за покриване на задната седалка и облегалките на предните седалки на автомобила, водоустойчиво, черно. Капакът се отваря с цип, за да може още един човек да седне до кучето. Капакът е прикрепен с еластични ленти...
44,12 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: CAR SEAT ORGANIZER
Описание: Черен мултифункционален органайзер за седалка за кола Mega Drive 24305 Характеристики: Многофункционален аксесоар, полезен за организиране/подреждане на различни предмети по време на пътуване и защита на облегалките на предните седалки. Монтира се с помощта на ластик, с ..
52,76 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: BLACK ECOLOGICAL LEATHER 20015
Описание: Регулируема възглавница за кола с приставка за облегалката за глава - тя е проектирана с възглавници отстрани и възглавница за поддържане на врата в средата за правилно позициониране на главата и врата по време на пътуване. Възглавницата поддържа врата изправен, което може да намали бол..
89,09 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)