Motex
Количка

Плащане и доставка

  След като сте избрали даден продукт от сайта, натиснете бутон КУПИ и той автоматично ще бъде прибавен към количката за пазаруване. Когато приключите с пазаруването,  натиснете количката в горния десен ъгъл и изберете плащане. Следва да попълните данните за доставка, отбелязаните полета със звездичка са задължителни.
Ако желаете фактура, моля натиснете отметката и попълнете данните. След като завършите поръчката си, наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение. В случай, че не успеем да се свържем с Вас поръчката ще бъде анулирана.
 
Плащане и доставка:
 
  Плащането се извършва с наложен платеж,при доставка от куриерска фирма Еконт или ОК Експрес или чрез кредитна/дебитна карта.
Стандартния срок за доставка е 2 дни. Ние от Motex.bg се стремим да поддържаме налични или да набавяме незабавно по голямата част от артикулите, предлагани в сайта, ако направите поръчката до 16:00 h тя ще бъде обработена на същия ден. В случай, че някоя стока е изчерпана, доставката ще бъде извършена в рамките на 10 дни.
При възникване на даден проблем,относно поръчката Ви и невъзможност да я осъществим, ще бъдете уведомени.
 
  При поръчка на стоки на стойност над 100 лв и до 10 кг получавате безплатна доставка до посочен от Вас офис на Еконт.
 
Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа, чрез Еконт или ОК Експрес до офис или адрес. Предлагаме Ви опция преглед, преди заплащане на продукта.
Всички цени в сайта са с включен ДДС.
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.