Motex
Количка

Оторизиран дилър на PRISTA OIL за Пловдив и региона

Приста Ойл Груп е холдинг с две основни сфери на действие:

 • Производство и търговия на греси, индустриални и моторни масла, както  и специални течности - всичко това се развива от Приста Ойл и международните й филиали.
 • Производство на акумулатори - завода на Монбат (една от водещите фирми листната на Софийскa Стокова Борса)

Приста Ойл Холдинг е сред водещите фирми на българския пазар, работеща в повече от 50 по целия свят - Европа, Близкия Изток, Централна Азия и Северна Африка

Мощностите в производството на Prista Oil са изградени на изключително високо ниво, разработени спрямо стандартите на най-новите и иновативни технологии. Пълната гама продукти на Приста е резултат от дългогодишни проучвания и разрботки в тясно сътрудничество със известните лидери в петролната и химическа индустрия - Chevron, Ergon Inc, Gulf Oil Marine и други.

Prista Oil притежава собствени заводи в България и Узбекистан, където Компанията произвежда смазочни материали, греси и специални течности.

Мисията на Приста Ойл: за устойчив растеж бизнеса

 • специално разработени, персонални технически решения
 • експертен опит 
 • консултации, свързани с приложенията на продуктите
 • широко портфолио от смазочни материали и специални течности 
 • конкурентни търговски условия 
 • местна подкрепа и регионална достъпност 
 • съвременни системи за контрол за опазване на околната среда

Екипът на Приста Ойл: 500 човека в 9 държави на 3 континента

 • технически експерти в R&D отдел и лабораторията
 • квалифицирани служители в производството
 • всеотдайни мениджъри „Ключови клиенти“
 • компетентни специалисти „Обслужване на клиенти“
Ние от motex.bg можем гордо да заявим, че сме първият дистрибутор на Приста Ойл за Южна България. Вече повече 25 години сме в тясно партньорство със завода и развиваме търговската си мрежа, продавайки продукти на Prista, чрез своите търговци на едро и дребно, както и чрез доставки в цялата страна, чрез онлайн магазина ни www.motex.bg

Brand: PRISTA Модел: готов за употреба 1L
Приложение и описание: PRISTA Antifreeze е готов за употреба антифриз, предназначен за целогодишна употреба, разработен на базата на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати. PRISTA® Antifreeze се препоръчва за защита срещу за..
4.93 лв.
Brand: PRISTA Модел: DOT-3 0.475L
Спецификации: ATE - DOT-3 ISO 4925 Class 3 Описание:   Спирачната течност PRISTA DOT-3 е предназначена за хидравлични спирачни системи и съединители на пътнотранспортни превозни средства: леки и лекотоварни автомобили, камиони, автобуси, влекачи и др. Произвежда се на основат..
5.29 лв.
Brand: PRISTA Модел: GREASE K2
Prista K-2-G Vs е водоустойчива  смазочни греси, сгъстени с калциев сапун.Добавеният графитен прах гарантира значително високи ЕР свойства и надеждна защита от износване. Греста К2 прилепва изключително добре към металните повърхности и е с много силни ЕР свойства и съдържание на графит, кое..
6.47 лв.
Brand: PRISTA Модел: DOT-4 0.475L
Спецификации: ATE - DOT-4 ISO 4925 Class 4 Описание:   Спирачната течност PRISTA DOT-4 е предназначена за хидравлични спирачни системи и съединители на пътнотранспортни превозни средства: леки и лекотоварни автомобили, камиони, автобуси, влекачи и др. Произвежда се на основат..
7.50 лв.
Brand: PRISTA Модел: SUPER SAE 15W50 1L
Спесификации: API CF/CD/SF MB 227.1 Описание: Всесезонното моторно масло PRISTA SUPER SAE 15W50 е предназначено за използване както в бензинови, така и в дизелови  двигатели, за които са предписани експлоатационни нива по API /CF/CD/SF...
7.56 лв.
Brand: PRISTA Модел: MHL-32 1L
Спецификации ISO 11158-HL DIN 51524 part 1   Хидравличните масла PRISTA MHL се произвеждат от дълбоко рафинирани базови фракции, притежаващи добри деемулгиращи и въздухоотделителни свойства, легирани с композиция от присадки, състояща се от инхибитори на окисление, ръжда и корозия...
7.84 лв.
Brand: PRISTA Модел: M10D 1L
Спецификации: API CC/SD Описание: Едносезонно минерално двигателно масло, подходящо за употреба при по-стари, непретенциозни автомобили без наличието на турбокомпресори или филтри за твърди частици. Препоръчва се за употреба в натоварени дизелови двигатели без принудително пъл..
7.99 лв.
Brand: PRISTA Модел: 2T MIX 1L
Описание: PRISTA 2T MIX е минерално безпепелно масло за двутактови двигатели с въздушно охлаждане. PRISTA 2T MIX е предназначено за използване след разреждане с гориво (обичайно в съотношение масло-бензин 1:50). Спецификации: API TC JASO FC БДС 7815-82 Предимства: Добри см..
8.25 лв.
Brand: PRISTA Модел: M16D 1L
Спецификации: BDS 14362 API CC/SD BDS 9785-89 FTS 002 Описание: Препоръчва се за употреба в натоварени дизелови двигатели без принудително пълнене, средно натоварени дизелови двигатели с принудително пълнене и високо натоварени бензинови двигатели...
8.33 лв.
Brand: PRISTA Модел: MHL-46 1L
Спецификации ISO 11158-HL DIN 51524 part 1   Хидравличните масла PRISTA MHL се произвеждат от дълбоко рафинирани базови фракции, притежаващи добри деемулгиращи и въздухоотделителни свойства, легирани с композиция от присадки, състояща се от инхибитори на окисление, ръжда и корозия...
8.59 лв.
Brand: PRISTA Модел: концентрат 1L
PRISTA® Antifreeze concentrate е антифриз концентрат за целогодишна употреба на базата на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати. PRISTA® Antifreeze concentrate се препоръчва за защита срещу замръзване, прегряване и корозия..
8.60 лв.
Brand: PRISTA Модел: PSF 0.475L
PIRELLI WSZer 3 (*) 205/60 R17 93HХарактеристики Марка:PIRELLI Сезон:ЗИМНИ Ширина:205 Височина:60 Диаметър / Цолаж:17 Предназначение:ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ Скоростен индекс:H Товарен индекс:93 Модел:WSZer 3 (*)..
8.91 лв.
Brand: PRISTA Модел: SUPER SAE 15W40 1L
Старо наименование на продукта: PRISTA SUPER GAS 15W-40 Спецификации: ACEA A3/B3 API SL MB 229.1 Описание:   Моторните всесезонни масла Prista® Super Gas са предназначени за двигатели, работещи с пропан-бутан (LPG). Произвеждат се от подбрани висококачествени, сел..
8.99 лв.
Brand: PRISTA Модел: SUPER DIESEL 15W40 1L
Описание: Всесезонните моторни масла Prista Leader са специално разработени, за да отговарят на потребностите на съвременните бензинови и дизелови двигатели. Те са формулирани с висококачествени селективно очистени, хидрорафинирани и синтетични базови фракции и високотехнологични присадки, п..
8.99 лв.
Brand: PRISTA Модел: Long Life концентрат 1L
PRISTA Antifreeze Long Life е антифриз концентрат  на база на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати.  Не съдържа потенциално опасни добавки като нитрити, амини и фосфати и това го прави по-малко опасен за околна сре..
9.00 лв.
Brand: PRISTA Модел: MULTI GAS 10W40 1L
Спесификации: MAN M 3271 VOLVO CNG MB 226.9 Описание: Моторното всесезонно масло PRISTA MULTI GAS 10W-40 е специално разработено за двигатели, работещи на втечнен природен газ - метан. Осигурява защита срещу полиране на цилиндровите втулки и корозия на лагерите...
9.26 лв.
Brand: PRISTA Модел: EP90 1L
Описание: PRISTA EP-90 е предназначен за смазване на всякакъв вид хипоидни, конусни със спирални зъби, дву-оборотни и задни мостове, включващи червячни зъбни предавки, използвани в МПС и промишлеността, работещи при много тежки условия на натоварване и скорости на приплъзване. Препоръчва се за ав..
9.86 лв.
Brand: PRISTA Модел: LEADER SAE 15W40 1L
Предишно наименование на продукта: Prista Super Benzin 15W40 ; Prista Super Diesel 15W40 Описание: Всесезонните моторни масла Prista Leader са специално разработени, за да отговарят на потребностите на съвременните бензинови и дизелови двигатели. Те са формулирани с висококачествени ..
10.01 лв.
Brand: PRISTA Модел: LEADER 20W50 1L
Старо наименование на продукта: PRISTA SUPER DIESEL 20W-50 Описание: Всесезонните моторни масла Prista Leader са специално разработени, за да отговарят на потребностите на съвременните бензинови и дизелови двигатели. Те са формулирани с висококачествени селективно очистени, хидрорафи..
10.23 лв.
Brand: PRISTA Модел: LEADER TD 15W-40 1L
Предишно наименование на продукта: Prista Super Benzin 15W40 ; Prista Super Diesel 15W40 Описание: Всесезонните моторни масла Prista Leader са специално разработени, за да отговарят на потребностите на съвременните бензинови и дизелови двигатели. Те са формулирани с висококачествени ..
10.23 лв.
Показани са от 1 до 20 от 160 резултата (8 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.