Motex
Количка

Зарядни, USB, Кабели

Brand: MEGA DRIVE Модел: La TYPE-C Gold
USB златен кабел TYPE-C 1 идеален начин за зареждане или пренос на данни на Вашето Android устройство.Елегантен дизайн с текстилено покритие на кабела, осигуряващо повече здравина и гъвкавост.Вид: Type-CДължина: 1мТок: 2А..
5.63 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: USB LA LIGHTNING 1M 2A GOLD
Описание: Кабелът за данни Mega Drive има функция за зареждане и пренос на данни. Използваните материали са с високо качество, което му придава устойчивост при продължителна употреба. Характеристики: Продуктът е съвместим с всички модели смартфони, таблети, аксесоари и други устройства с..
5.77 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Fish Lightning for Apple
USB Кабел за зареждане или пренос на данни за Вашето устройство APPLE Дължина : 1 метърТок: 2.4 АЕлегантен дизайн с текстилно покритие на кабела, осигуряващо по-голяма гъвкавост и здравина...
7.46 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Dual USB Car Charger 2.1 A
Описание:Зарядно USB устройство за кола, което се включва в запалка 12 VПредимства:Зареждане 2.1 AДва входа за USBПроизводител:MegaDrive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение. Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интериор, така и за екстериор..
9.81 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 2XUSB 2.4A 12W
Описание: USB зарядно за поставяне в запалка на автомобил Mega Drive 2.4A 12W  Цвят: черен Портове: 2 x USB 2.4A 12W   Mega Drive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение.  Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интерио..
13.19 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Quick Charge 3.0 18W
Описание: Зарядното за кола Mega Drive позволява зареждане Quick Charge 3.0, с максимална мощност 18W. Зарядното за кола е оборудвано с интелигентен чип, който регулира оптималния ток за устройствата, които зарежда. Препоръка: за да приемете Бързо зареждане, трябва да се уверите, че е активирано ..
25.58 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Type C / Micro USB / LIGHTNING MEGADRIVE 1.5M 3A BLACK
Описание: Mega Drive ще ви предостави единичен магнитен кабел с 3 различни конектора, с възможност да го използвате за зареждане на няколко вида устройства, които използвате. Quick QC 3.0 функция за зареждане и пренос на данни. LED осветлението, когато кабелът е активен, осигурява комфортна среда..
26.99 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: QC3.0 CAR CHARGER 02784
Описание: Зарядно за кола Mega Drive за телефони и таблети с Rapida Quick Charge 3.0 зареждане. Съвместим с MacBook с USB Type C зареждане. Има 3 USB порта, които позволяват зареждане на три мобилни устройства едновременно. Оборудван е с интелигентен цифров дисплей - на екрана, който показв..
27.60 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Type C / Micro USB MEGADRIVE 1.5M 5A RED
Описание: Кабелът за данни Mega Drive има магнитни конектори 1 x Micro USB, 1 x USB-C с функция за бързо зареждане и пренос на данни. LED осветлението, когато кабелът е активен, осигурява комфортна среда през нощта. Кабелът е изработен от устойчив и гъвкав материал. Конекторите са изработени от а..
35.82 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 5.8A (2.4A отпред и 3.4A отзад ) с кабел 1.4м
Описание: Зарядното за кола Mega Drive разполага с 4 USB порта, за едновременно зареждане на четири устройства. Кабелът с дължина 1,4 м улеснява достъпа на пътниците отзад до захранващия източник. Зарядното за кола е оборудвано с интелигентен чип, който регулира оптималния ток за устройствата, ко..
39.43 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: MEGADRIVE 2 USB QC3.0 и 1 USB TYPE-C 42W
Описание: Зарядното за кола Mega Drive разполага с 2 USB порта с Quick Charge 3.0. Съвместим с MacBook с USB Type C зареждане.Зарядното за кола е оборудвано със смарт чип, който регулира оптималния ток за устройствата, които зарежда. Препоръка: за да приемете Бързо зареждане, трябва да се уверите..
41.17 лв.
Brand: HEYNER Модел: EXTENSION CABLE 12 V / 24 V 10 A
Описание: Удължител за запалка за автомобил HEYNER 5m Лесно захранване за дистанционни електроуреди (12/24 V), Допълнителен 5 m навит кабел, Щепселът е подходящ за запалки и стандартни контакти (DIN), Вграден предпазител 10 A, Подходящ за устройства до 120 W, Много удобни за всяка..
43.28 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: QC3.0 CAR LED POWER DISPLAY 02791
Описание: Зарядното за кола Mega Drive разполага с 2 USB порта с Quick Charge 3.0. Оборудван е с интелигентен цифров дисплей за показване на напрежението на батерията. Вградено синьо LED осветление за комфортна среда през нощта. Зарядното за кола е оборудвано с интелигентен чип, който регулира..
45.25 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 1xUSB QC3.0 + 1xUSB 2.4A + 1xUSB Type-C 42W
Описание: Зарядно за кола Mega Drive с 3 USB порта, единият от които позволява Quick Charge. Съвместим с MacBook със зареждане през USB Type C. Възможно е едновременно зареждане на 3 устройства. Зарядното за кола е оборудвано с интелигентен чип, който регулира оптималния ток за устройствата, коит..
51.02 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 2.4A CAR CHARGER WITH BLUETOOTH AND FM RADIO 02787
Описание: Зарядното за кола Mega Drive с 2 USB порта е многофункционален уред, който ви позволява бързо:  да зареждате устройства, да слушате любимите си песни да провеждате телефонни разговори със свободни ръце. Може да се свърже чрез Bluetooth V4.1+EDR към телефона/т..
85.76 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)
В категория Зарядни и USB кабели при авто аксесоарите ще откриете разнообразие от кабели и зарядни за Вашия автомобил
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.