Motex
Количка

Смарт продукти за телефон

Brand: MEGA DRIVE Модел: EXTENSIBLE CAR PHONE SUPPORT 55-83MM
Описание: Поставката за телефон Mega Drive се фиксира лесно и лесно върху вентилационната решетка на автомобила. Въртене на 360 градуса за перфектен ъгъл на гледане. Снабден с регулируемо рамо за оптимално позициониране във вентилационната решетка. Изработен е от качествени материали, з..
18.02 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: VENTILATION GRILL CLAMP 55-105MM 02806
Описание: Поставката за телефон Mega Drive се фиксира бързо и лесно върху вентилационната решетка на автомобила. Бутонът за освобождаване Rapida позволява безопасно и лесно изваждане на телефона от разтегателния държач. Регулируемото рамо позволява оптимално позициониране във вентилац..
23.05 лв.
Brand: KEETEC Модел: Neoline Qi C4
Описание: Стойка за телефон за безжично wireless зареждане. Държачът позволява безжично зареждане на мобилно устройство, поддържащо Qi технология. 2 вида монтаж (в решетката на вентилатора или на таблото), за смартфони с 4.7-6.5 инча, въртящи се на 360°. Характеристика Безжично..
135.98 лв.
Brand: KEETEC Модел: BURY CC9048
Описание: Multipoint функция (свързване на два мобилни телефона към системата едновременно); Малките размери на устройството улесняват монтажа в автомобила; Качествен звук - поради филтриране на шума; Автоматично спиране на радиото по време на разговори...
238.44 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)