Motex
Количка

Смарт продукти за телефон

Brand: MEGA DRIVE Модел: 02803
Описание: Поставката за телефон Mega Drive е компактна, лесна и лесна за фиксиране на вентилационната решетка на автомобила. Изработен е от висококачествени материали, за да гарантира издръжливостта и качеството на продукта, а матовата гума няма да остави драскотини по телефона. Силните магнити п..
16.38 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: EXTENSIBLE CAR PHONE SUPPORT 55-83MM
Описание: Поставката за телефон Mega Drive се фиксира лесно и лесно върху вентилационната решетка на автомобила. Въртене на 360 градуса за перфектен ъгъл на гледане. Снабден с регулируемо рамо за оптимално позициониране във вентилационната решетка. Изработен е от качествени материали, з..
18.02 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: VENTILATION GRILL CLAMP 55-105MM 02806
Описание: Поставката за телефон Mega Drive се фиксира бързо и лесно върху вентилационната решетка на автомобила. Бутонът за освобождаване Rapida позволява безопасно и лесно изваждане на телефона от разтегателния държач. Регулируемото рамо позволява оптимално позициониране във вентилац..
23.05 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 02812
Описание: Поставката за телефон Mega Drive е компактна, издръжлива и лесна за фиксиране, което осигурява стабилно захващане във вентилационната решетка. Включва 6 силни магнита, които осигуряват стабилна фиксация дори в ситуации на внезапно спиране, поднасяне или неравни пътища. Снабден е с устро..
29.29 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 02810
Описание: Поставката за телефон Mega Drive е компактна, издръжлива и лесна за фиксиране, със стабилен захват във вентилационната решетка. Включва 6 силни магнита, които осигуряват стабилна фиксация дори в ситуации на внезапно спиране. Съвместим е с повечето устройства, които позволяват безжично з..
63.32 лв.
Brand: KEETEC Модел: Neoline Qi C4
Описание: Стойка за телефон за безжично wireless зареждане. Държачът позволява безжично зареждане на мобилно устройство, поддържащо Qi технология. 2 вида монтаж (в решетката на вентилатора или на таблото), за смартфони с 4.7-6.5 инча, въртящи се на 360°. Характеристика Безжично..
135.98 лв.
Brand: KEETEC Модел: BURY CC9048
Описание: Multipoint функция (свързване на два мобилни телефона към системата едновременно); Малките размери на устройството улесняват монтажа в автомобила; Качествен звук - поради филтриране на шума; Автоматично спиране на радиото по време на разговори...
149.50 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.