Motex
Количка

Автомобилни масла

Brand: SELENIA Модел: TUTELA 85W140 / M-DA 1L
Спецификации SAE 85W-40; GL5; IVECO 18/1805; FIAT 9.95550..
0.00 лв.
Brand: MANNOL Модел: PSF MB 236.3 8980 450 мл.
Описание: Висококачествена синтетична хидравлична течност, предназначена за съвременни системи за кормилно управление и хидравлични системи на съединителя на автомобили Volkswagen, Mercedes-Benz и Chrysler. Проектиран въз основа на изискванията на DAIMLER. Свойства на продукта: Може да с..
6.89 лв.
Brand: PRISTA Модел: SUPER SAE 15W50 1L
Спесификации: API CF/CD/SF MB 227.1 Описание: Всесезонното моторно масло PRISTA SUPER SAE 15W50 е предназначено за използване както в бензинови, така и в дизелови  двигатели, за които са предписани експлоатационни нива по API /CF/CD/SF...
7.56 лв.
Brand: PRISTA Модел: MHL-32 1L
Спецификации ISO 11158-HL DIN 51524 part 1   Хидравличните масла PRISTA MHL се произвеждат от дълбоко рафинирани базови фракции, притежаващи добри деемулгиращи и въздухоотделителни свойства, легирани с композиция от присадки, състояща се от инхибитори на окисление, ръжда и корозия...
7.84 лв.
Brand: PRISTA Модел: M10D 1L
Спецификации: API CC/SD Описание: Едносезонно минерално двигателно масло, подходящо за употреба при по-стари, непретенциозни автомобили без наличието на турбокомпресори или филтри за твърди частици. Препоръчва се за употреба в натоварени дизелови двигатели без принудително пъл..
7.99 лв.
Brand: PRISTA Модел: M16D 1L
Спецификации: BDS 14362 API CC/SD BDS 9785-89 FTS 002 Описание: Препоръчва се за употреба в натоварени дизелови двигатели без принудително пълнене, средно натоварени дизелови двигатели с принудително пълнене и високо натоварени бензинови двигатели...
8.33 лв.
Brand: PRISTA Модел: PSF 0.475L
Описание: PRISTA PSF е синтетична хидравлична течност за кормилни уредби, която се произвежда от подбрани висококачествени синтетични базови компоненти и специално балансиран пакет от присадки. Осигурява защита от износване на помпата. Притежава стабилен вискозитет и ниска склонност към пенообразув..
8.91 лв.
Brand: PRISTA Модел: SUPER SAE 15W40 1L
Старо наименование на продукта: PRISTA SUPER GAS 15W-40 Спецификации: ACEA A3/B3 API SL MB 229.1 Описание:   Моторните всесезонни масла Prista® Super Gas са предназначени за двигатели, работещи с пропан-бутан (LPG). Произвеждат се от подбрани висококачествени, сел..
8.99 лв.
Brand: PRISTA Модел: SUPER DIESEL 15W40 1L
Описание: Всесезонните моторни масла Prista Leader са специално разработени, за да отговарят на потребностите на съвременните бензинови и дизелови двигатели. Те са формулирани с висококачествени селективно очистени, хидрорафинирани и синтетични базови фракции и високотехнологични присадки, п..
8.99 лв.
Brand: GM Модел: 10W40 1L
Оригинално масло за General Motors - Opel Спецификации:SAE 10W-40ACEA A3,B3API SL/CF..
9.02 лв.
Brand: MANNOL Модел: ATF-A PSF 8203 1L
Описание: Универсално всесезонно минерално масло за сервоуправление, автоматични трансмисии от по-стари поколения, преобразуватели на въртящ момент и хидравлични съединители на всички видове автомобили. Проектиран според изискванията на GM. Свойства на продукта: Може да се използва през ..
9.11 лв.
Brand: PRISTA Модел: MULTI GAS 10W40 1L
Спесификации: MAN M 3271 VOLVO CNG MB 226.9 Описание: Моторното всесезонно масло PRISTA MULTI GAS 10W-40 е специално разработено за двигатели, работещи на втечнен природен газ - метан. Осигурява защита срещу полиране на цилиндровите втулки и корозия на лагерите...
9.26 лв.
Brand: NORTH SEA LUBRICANTS Модел: WAVE POWER PERFORMANCE SF 15W40 1L
Старо наименование на продукта :  WAVE POWER SF 15W-40    Описание: NORTH SEA WAVE POWER PERFORMANCE SF  е универсално моторно масло за по-стари дизелови и бензинови (с LPG или без) двигатели. Подходящо е за употреба при леки автомобили и бусове с или без турбо комп..
9.29 лв.
Brand: NORTH SEA LUBRICANTS Модел: ADVANTAGE 10W40 1L
  Полусинтетично моторно масло, произведено в една от най-големите рафинерии на Европа в Холандия. Лубрикантът се отличава с отлично смазване и почистване на двигателя, както и с намаляване разхода на гориво.    Отговаря на високите критерии при съвременните дизелови и бензинови..
9.31 лв.
Brand: MANNOL Модел: UNIVERSAL - STANDART 15W40 1L
Описание: Всесезонно универсално двигателно масло от икономичен клас на високо рафинирана минерална основа за бензинови и дизелови двигатели с турбо и без турбо, вкл такива с много голям пробег, работещи при различни работни условия. Предназначен за максимална защита на бензинови и дизелови двига..
9.37 лв.
Brand: MANNOL Модел: Classic 10W40 1L
Описание: Универсално естер-съдържащо HC-синтезирано двигателно масло за съвременни бензинови и дизелови двигатели с и без турбокомпресор, както многоклапанни, така и директно впръскване, включително "стари" марки и автомобили с голям пробег. Проектиран според изискванията на европейските произво..
9.76 лв.
Brand: MANNOL Модел: Diesel 15W-40 1L
Описание: Високо рафинирано минерално моторно масло от икономична класа за силно ускорени дизелови двигатели с и без турбокомпресор. Подходящ за двигатели с голям пробег, работещи при различни работни условия. Предназначен за максимална защита на дизелови двигатели от широк автомобилен парк (лек..
9.76 лв.
Brand: MANNOL Модел: DIESEL EXTRA 10W40 1L
Описание: Иновативно универсално естер-съдържащо моторно масло на хидросинтетична основа за дизелови двигатели, както нови, така и "стари" марки и с голям пробег. Специално проектиран за двигатели с турбокомпресор. Предназначено за дизелови двигатели в широк автопарк (леки, леки джипове, ванов..
9.76 лв.
Brand: MANNOL Модел: Favorit 15W50 1L
Описание: Универсално моторно масло на хидросинтетична основа за бензинови и дизелови двигатели с и без турбокомпресор, модерни, работещи в свръхтежки условия и „стари” марки с голям пробег. Предназначено за бензинови и дизелови двигатели в широк автомобилен парк (леки, лекотоварни автомобили, м..
9.76 лв.
Brand: PRISTA Модел: EP90 1L
Описание: PRISTA EP-90 е предназначен за смазване на всякакъв вид хипоидни, конусни със спирални зъби, дву-оборотни и задни мостове, включващи червячни зъбни предавки, използвани в МПС и промишлеността, работещи при много тежки условия на натоварване и скорости на приплъзване. Препоръчва се за ав..
9.86 лв.
Показани са от 1 до 20 от 1307 резултата (66 страници)