Motex
Количка

Зимни и летни автоаксесоари

Brand: Motex Модел: Стъргалка за лед ХОБИ
- Изключително качество- Произведена в Германия..
2,50 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: ZM 04/520
Описание: Четка стъргалка за лед и сняг Mega Drive Изключително удобна и компактна четка за почистване на Вашия автомобил, идеална за употреба при всякакви зимни условия. Спецификации: Дължина на дръжката: 52 см Материал: Пластмаса и четка с вълнообразни PP нишки..
6,20 лв.
Brand: NIRGIN Модел: NIGRIN Размразител за ключалки 2бр х 50мл
- Лесно и бързо размразява замръзнали ключалки - Впръсква се в ключалките и се оставя за малко време - Ефективен до - 50°C - Опаковка 2 бр. х 50мл в блистер..
6,75 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 08291
Описание: Черен страничен сенник с вендуза, комплект 2 бр. Размер: (44X38 см) Начин на приложение: Прикрепя се към страничния прозорец..
7,32 лв.
Brand: Motex Модел: NIGRIN Старт-помощ спрей 200 мл
- Практична и бърза помощ при проблеми със стартиране на двигателя.- Повишава есплозивността на сместа от гориво и въздух- Подобрява състоянието на двигателя и акумулатора- За всички бензинови и дизелови двигатели- При загасен двигател препаратът се впръсква директно в тръбната наставка на въздушния..
7,50 лв.
Brand: Motex Модел: Стъргалка за лед с четка
- Изключително качество- Произведена в Германия..
8,40 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: ZM06/ECO-WOOD/SK
Описание: Четка за почистване на сняг и лед  Корпусът и дръжката на чистачката са изработени от дърво, устойчиво на ниски температури. Спецификации: ЕКО продукт. Дължина на дръжката: 54 см..
9,29 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: 08415
ОПИСАНИЕ Скрепер, изработен от твърда и почистваща пластмаса с дълги PP резби. Спецификации: Дължина на дръжката: 43 см..
11,62 лв.
Brand: ALCA Модел: windscreen cover
Описание:  размери: 186 x 94 см (с капаците)  EPE-пяна със сребърно покритие с отлични изолационни свойства  влагоустойчив  покритието е безшевно, така че не е възможно лесно разкъсване на капаците  бамбукови клечки в края на капаците за сигурно затягане във вр..
16,34 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: XL/ABS/ZM01/670/BN
Описание: Премиум четка за почистване на сняг и лед, изработена от изключително устойчива и почистваща ABS пластмаса с дълги PP проводници. Спецификации: Дръжка, покрита с лепилна гъба. Дължина: 670 см..
17,93 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Лопата PVC 70x20
Сгъваема лопата с дръжка Mega Drive  Изключително удобна за съхранение Изработена от здрава сплав Компактни размери : 70х20 см MegaDrive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение.  Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интер..
27,36 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)