Motex
Количка

Лепила

Brand: BISON Модел: SUPER GLUE LIQUID TUBE 3gr
Описание: Ултра бързо и силно супер лепило Спецификации: Ултра бърз и силен Влива се в най-малките ъгли и фуги ПОДХОДЯЩ ЗА: Идеален за облигации на малки площи. Лепи почти всички твърди и гъвкави материали като много пластмаси (като твърд PVC, ABS, PS, Plexiglas®, поликарбон..
2,16 лв.
Brand: MANNOL Модел: 2K-PUR 9918
Описание: MANNOL 2K-PUR е двукомпонентно лепило на полиуретанова основа за надеждно залепване и козметичен ремонт на различни повърхности и части и особено за ремонт на течове и пукнатини. Свързва бързо и надеждно части, изработени от всякакви пластмаси и всички метали и сплави във всяка комбинац..
3,45 лв.
Brand: MANNOL Модел: Super Glue 9922 12бр.
Описание: Изключително бързо секундно лепило тип каноколит, което създава здрава, издръжлива и дълготрайна връзка. Бързо и лесно нанасяне. Работи добре както върху непорести материали като метал, пластмаса, гума и винил, така и върху хартия, дърво и текстил...
4,08 лв.
Brand: BISON Модел: 08663
Описание: Супер силно, кристално чисто, универсално контактно лепило Характеристики: Кристално чист Прилепва веднага Супер силен Не се обезцветява Подходящ за материали под напрежение Универсален Устойчив на влага и замръзване Лесен за използване ПОДХОДЯЩ ЗА: Идеално ..
4,51 лв.
Brand: MANNOL Модел: Rearview Mirror Adhesive 9934
Описание: Лепило за огледала за обратно виждане 9934-комплект с лепило, предназначено специално за залепване на метални пластини на стойки за огледала за обратно виждане ("прасенца") към предното стъкло, както и за залепване на различни метални части (панти, брави, крепежни елементи и др.) към ст..
4,95 лв.
Brand: MANNOL Модел: Gasket Maker Transparent 9916 0.85 гр.
Описание: Mannol Gasket Maker Transparent 9916 е висококачествен еднокомпонентен силикон уплътнител, който се втвърдява при стайна температура. Има отлични адхезивни и свързващи свойства. Подходящ за залепване и уплътняване на предни стъкла на автомобили, фарове, мигачи, стоп-светлини и др. Замес..
4,95 лв.
Brand: MANNOL Модел: Gasket Maker Gray 9913 0.85 гр.
Описание: Mannol Gasket Maker Grey е силикон-уплътнител, който се втвърдява при стайна температура. Изключително устойчив на екстремни температури. Създава надеждно уплътнение, което не се напуква, свива или размества под въздействието на внезапни температурни промени. Заменя о-пръстени, шайби и ..
4,95 лв.
Brand: MANNOL Модел: Gasket Maker Red 9914 0.85 гр.
Описание: Mannol Gasket Maker Red 9914 е силикон уплътнител, който се втвърдява при стайна температура. Изключително устойчив на екстремни температури. Създава надеждно уплътнение, което не се напуква, свива или размества под въздействието на внезапни температурни промени. Заменя о-пръстени, шайб..
4,95 лв.
Brand: MANNOL Модел: Gasket Maker Black 9912 0.85 гр.
Описание: Gasket Maker Black е уплътнител, който се втвърдява при стайна температура. Изключително устойчив на високи температури. Създава надеждно уплътнение, което не се напуква, свива или размества под въздействието на внезапни температурни промени. Заменя о-пръстени, шайби и уплътнения от азб..
5,25 лв.
Brand: MANNOL Модел: Epoxidkitt 9928
Описание: Mannol Epoxidkitt 9928 е двукомпонентна супер шпакловка на базата на епоксидна смола за бързи ремонти с дълготраен ефект. Запълва дупки, драскотини, пукнатини, кухини и вдлъбнатини. Лесно се смесва на ръка и приема всякаква форма. Предназначен за ремонт на повърхности от всякакви метали..
5,70 лв.
Brand: MANNOL Модел: Epoxy-Plastic 9904 24 мл.
Описание: Mannol Epoxy-Plastic 9904 е двукомпонентно лепило на основата на епоксидна смола. Бързо и изключително здраво залепва всички видове пластмасови части: брони, фарове, спойлери и др., или ги залепва към повърхности от всякакви метали и сплави, както и към стъкло, керамика, бетон, дър..
6,75 лв.
Brand: MANNOL Модел: Epoxy-Metal 9905
Описание: Epoxy-Metal е двукомпонентно лепило на основата на епоксидна смола. Бързо и надеждно залепва детайли от всякакви метали и сплави (стомана, чугун, алуминий, мед, месинг, бронз, магнезий, калай, олово и др.) във всяка комбинация. Идеален за бързи ремонти с дълготраен ефект, например: за з..
7,50 лв.
Brand: MANNOL Модел: Fix-Gewinde Hochfest 50 мл.
Описание: Mannol Fix-Gewinde Hochfest (50 ml) – инструмент за фиксиране на всички видове резби (силна фиксация): болтове, гайки, шпилки, винтове и др. Предотвратява саморазвинтването на крепежни елементи поради повишени натоварвания и вибрации. Подходящ за всички резбови връзки във всички ча..
9,02 лв.
Brand: BISON Модел: EPOXY REPAIR UNIVERSAL STICK 56 G
Описание: Двукомпонентен епоксиден кит, твърд като скала Характеристики: Бързо втвърдяване: 5-10 минути Лесен за нанасяне Може да се използва на закрито и на открито Водоустойчив: подходящ за продължително излагане на вода Лекува дори под вода! Не се деформира Без свиване: ос..
9,29 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Exhaust Assembly Paste
Описание: За трайно уплътняване на компоненти на изпускателната система. Топлоустойчив. Лесно и бързо използване. За професионален монтаж на изпускателни системи. Сглобените тръби не се задръстват и лесно се разглобяват. Диапазон на работна температура, до прибл. + 700 °C. Свойства..
10,46 лв.
Brand: BISON Модел: 08662
Описание: Течно, професионално мигновено лепило в удобна бутилка с дозатор Характеристики: Изключително силен Свръхбърз Универсален Безцветен Водоустойчив С тънък апликатор ПОДХОДЯЩ ЗА: Идеален за облигации на малки площи. Лепи почти всички твърди и гъвкави мате..
11,74 лв.
Brand: BISON Модел: DOUBLE SYRINGE
Описание: Универсално силно двукомпонентно епоксидно лепило Спецификации: Супер силен (до 170 kg / cm²) Устойчив на температури между -40°C и +100°C Запълващ празни пространства Водоустойчив Устойчив на химикали Може да се боядисва ПОДХОДЯЩ ЗА: Подходящ за ремонт на ..
13,94 лв.
Brand: BISON Модел: EPOXY REPAIR AQUA
Описание: Двукомпонентен епоксиден кит, твърд като скала, издържащ дори и под вода Спецификации: Бързо втвърдяване: 5-10 минути Лесен за нанасяне Може да се използва вътрешно и външно Водоустойчив: подходящ за продължително излагане на вода Устойчив дори под вода! Не изкривява ..
14,83 лв.
Brand: MANNOL Модел: Windshield Sealant 9910 300 мл.
Описание: Windshield Sealant е еднокомпонентно полиуретаново лепило-уплътнител за залепване на предни стъкла, където не се изисква повишена гаранция за безопасност. Използва се за закрепване на предни, задни и странични стъкла към каросерии на леки, микробуси, железопътен транспорт и автомобили с..
15,00 лв.
Brand: BISON Модел: EPOXY 5 MINUTES
Описание: Кристално прозрачно бързо двукомпонентно епоксидно лепило Характеристики: Бърз Кристално чист Супер силен Универсален, подходящ за много материали Устойчив на температури между -40°C и +100°C Запълващ Водоустойчив Устойчив на химикали Може да се боядисва По..
16,24 лв.
Показани са от 1 до 20 от 25 резултата (2 страници)