Motex
Количка

Лепила

Brand: BISON Модел: SUPER GLUE LIQUID TUBE 3gr
Описание: Ултра бързо и силно супер лепило Спецификации: Ултра бърз и силен Влива се в най-малките ъгли и фуги ПОДХОДЯЩ ЗА: Идеален за облигации на малки площи. Лепи почти всички твърди и гъвкави материали като много пластмаси (като твърд PVC, ABS, PS, Plexiglas®, поликарбон..
1.78 лв.
Brand: BISON Модел: 08663
Описание: Супер силно, кристално чисто, универсално контактно лепило Характеристики: Кристално чист Прилепва веднага Супер силен Не се обезцветява Подходящ за материали под напрежение Универсален Устойчив на влага и замръзване Лесен за използване ПОДХОДЯЩ ЗА: Идеално ..
3.72 лв.
Brand: MANNOL Модел: Gasket Maker Transparent 9916 0.85 гр.
Описание: Mannol Gasket Maker Transparent 9916 е висококачествен еднокомпонентен силикон уплътнител, който се втвърдява при стайна температура. Има отлични адхезивни и свързващи свойства. Подходящ за залепване и уплътняване на предни стъкла на автомобили, фарове, мигачи, стоп-светлини и др. Замес..
4.13 лв.
Brand: MANNOL Модел: Gasket Maker Gray 9913 0.85 гр.
Описание: Mannol Gasket Maker Grey е силикон-уплътнител, който се втвърдява при стайна температура. Изключително устойчив на екстремни температури. Създава надеждно уплътнение, което не се напуква, свива или размества под въздействието на внезапни температурни промени. Заменя о-пръстени, шайби и ..
4.13 лв.
Brand: MANNOL Модел: Gasket Maker Black 9912 0.85 гр.
Описание: Gasket Maker Black е уплътнител, който се втвърдява при стайна температура. Изключително устойчив на високи температури. Създава надеждно уплътнение, което не се напуква, свива или размества под въздействието на внезапни температурни промени. Заменя о-пръстени, шайби и уплътнения от азб..
5.34 лв.
Brand: MANNOL Модел: Rearview Mirror Adhesive 9934
Описание: Лепило за огледала за обратно виждане 9934-комплект с лепило, предназначено специално за залепване на метални пластини на стойки за огледала за обратно виждане ("прасенца") към предното стъкло, както и за залепване на различни метални части (панти, брави, крепежни елементи и др.) към ст..
5.45 лв.
Brand: MANNOL Модел: Epoxidkitt 9928
Описание: Mannol Epoxidkitt 9928 е двукомпонентна супер шпакловка на базата на епоксидна смола за бързи ремонти с дълготраен ефект. Запълва дупки, драскотини, пукнатини, кухини и вдлъбнатини. Лесно се смесва на ръка и приема всякаква форма. Предназначен за ремонт на повърхности от всякакви метали..
5.45 лв.
Brand: MANNOL Модел: Gasket Maker Red 9914 0.85 гр.
Описание: Mannol Gasket Maker Red 9914 е силикон уплътнител, който се втвърдява при стайна температура. Изключително устойчив на екстремни температури. Създава надеждно уплътнение, което не се напуква, свива или размества под въздействието на внезапни температурни промени. Заменя о-пръстени, шайб..
5.45 лв.
Brand: MANNOL Модел: 2K-PUR 9918
Описание: MANNOL 2K-PUR е двукомпонентно лепило на полиуретанова основа за надеждно залепване и козметичен ремонт на различни повърхности и части и особено за ремонт на течове и пукнатини. Свързва бързо и надеждно части, изработени от всякакви пластмаси и всички метали и сплави във всяка комбинац..
6.95 лв.
Brand: MANNOL Модел: Epoxy-Plastic 9904 24 мл.
Описание: Mannol Epoxy-Plastic 9904 е двукомпонентно лепило на основата на епоксидна смола. Бързо и изключително здраво залепва всички видове пластмасови части: брони, фарове, спойлери и др., или ги залепва към повърхности от всякакви метали и сплави, както и към стъкло, керамика, бетон, дър..
7.43 лв.
Brand: BISON Модел: EPOXY REPAIR UNIVERSAL STICK 56 G
Описание: Двукомпонентен епоксиден кит, твърд като скала Характеристики: Бързо втвърдяване: 5-10 минути Лесен за нанасяне Може да се използва на закрито и на открито Водоустойчив: подходящ за продължително излагане на вода Лекува дори под вода! Не се деформира Без свиване: ос..
7.67 лв.
Brand: MANNOL Модел: Pre-Paint Silicone Remover 9890 450ml
Описание: Pre-Paint Silicone Remover е специален почистващ препарат за отстраняване на втвърдени и пресен силиконов уплътнител и други силикон – съдържащи вещества от различни повърхности на автомобили и друго оборудване, в строителството, индустрията и бита, като: боядисани повърхности, гумени п..
7.78 лв.
Brand: MANNOL Модел: Epoxy-Metal 9905
Описание: Epoxy-Metal е двукомпонентно лепило на основата на епоксидна смола. Бързо и надеждно залепва детайли от всякакви метали и сплави (стомана, чугун, алуминий, мед, месинг, бронз, магнезий, калай, олово и др.) във всяка комбинация. Идеален за бързи ремонти с дълготраен ефект, например: за з..
8.25 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: 76245
Описание: Еднокомпонентно, без разтворители цианоакрилатно лепило. Залепва различни материали за секунди, затвърдява изключително бързо и има много висока здравина на връзката и топлопроводност. За залепване на пластмаси, метали, дърво, кожа и гума. Приложение: Компонентите, които трябва..
8.91 лв.
Brand: MANNOL Модел: Super Glue 9922 12бр.
Описание: Изключително бързо секундно лепило тип каноколит, което създава здрава, издръжлива и дълготрайна връзка. Бързо и лесно нанасяне. Работи добре както върху непорести материали като метал, пластмаса, гума и винил, така и върху хартия, дърво и текстил...
9.37 лв.
Brand: BISON Модел: 08662
Описание: Течно, професионално мигновено лепило в удобна бутилка с дозатор Характеристики: Изключително силен Свръхбърз Универсален Безцветен Водоустойчив С тънък апликатор ПОДХОДЯЩ ЗА: Идеален за облигации на малки площи. Лепи почти всички твърди и гъвкави мате..
9.72 лв.
Brand: BISON Модел: SILICONE HIGH TEMP 60 ml
Предимства: Устойчив на топлина при пълно втвърдяване до 260 °C и за кратко (приблизително 1 час) до максимум 300 °C Лесен за нанасяне Не подлежи на боядисване Уплътнителят може да се разшири, когато влезе в контакт с грес, масло, охлаждаща течност и горива. За какво е подходящ ? ..
10.69 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Screw-Retainer Medium Strength 10гр.
Описание: Оптимален продукт за заключване на резбата. Може да се използва върху омаслена повърхности и поцинковани винтове. Области на приложение За всички обичайни размери на гайки и винтове от всички степени. Приложение Нанесете равномерно върху болтове и гайки. Лекува в липса на въ..
11.39 лв.
Brand: BISON Модел: DOUBLE SYRINGE
Описание: Универсално силно двукомпонентно епоксидно лепило Спецификации: Супер силен (до 170 kg / cm²) Устойчив на температури между -40°C и +100°C Запълващ празни пространства Водоустойчив Устойчив на химикали Може да се боядисва ПОДХОДЯЩ ЗА: Подходящ за ремонт на ..
11.54 лв.
Лепило - паста за ауспуси WYNN'S EXHAUST REPAIR PUTTY 250гр.
Ново
Brand: WYNN'S Модел: EXHAUST REPAIR PUTTY 250гр.
Описание: Висококачествено лепило/уплътнител на основата на натриев силикат и неорганични пълнители. Продуктът образува трайно уплътнение за ремонт на изпускателни системи. Предимства: Готова за употреба паста. Устойчив на топлина до 1000°C. Свързва широка гама от материали. Нехлъзга..
11.58 лв.
Показани са от 1 до 20 от 34 резултата (2 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.