Motex
Количка

Електрически части

Brand: UNITEC Модел: Бушони блистер мини 6 бр UNITEC
- Удобна блистърна опаковка с възможност за закачане на кука...
1,85 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Мини бушони
Мини бушони в удобна за продажба опаковка - блистер 10 бгАмперажи от 5A до 30AMegaDrive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение. Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интериор, така и за екстериор, както и серия от продукти за малки ремонти, поч..
1,89 лв.
Brand: UNITEC Модел: Бушони блистер кръгли 20 бр UNITEC
- Удобна блистърна опаковка с възможност за закачане на кука...
1,95 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Плоски бушони
Плоски бушони в удобна за продажба опаковка - блистер 10 бгАмперажи от 5A до 30AMegaDrive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение. Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интериор, така и за екстериор, както и серия от продукти за малки ремонти, п..
1,95 лв.
Brand: UNITEC Модел: Бушони блистер плоски 10 бр UNITEC
- Удобна блистърна опаковка с възможност за закачане на кука...
2,25 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Кръгли бушони
Описание:Кръгли бушони в удобна за продажба опаковка - блистер 10 бгСъдържание:2 x 5A черни2 x 8A бели4 x 16A червени2 x 25A синиПроизводител:MegaDrive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение. Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоари както за интериор, така..
2,50 лв.
Brand: MEGA DRIVE Модел: Battery Terminal
Описание:Изработени от качествено оловоКомплектът съдържа : комплект клеми за двете клеми +/-подходящ за превозни средства с 6V и 12V акумулаторни батерииПроизводител:MegaDrive - Премиум автомобилни аксесоари за автомобили с отношение. Марката Mega Drive включва широка гама автомобилни аксесоар..
4,85 лв.
Brand: ALCA Модел: Комплект 2 бр клеми
Описание:Изработени от изключително качествено олово, частично боядисано в червено и черноКомплектът съдържа : 1бр клема за + и 1бр клема за -за диаметър на кабела на акумулатора до 12 ммподходящ за превозни средства с 6V и 12V акумулаторни батерииПроизводител:alca® Germany - известната марка за вси..
7,80 лв.
Brand: KEETEC Модел: BS 150
  Асистент за паркиране KEETEC BS 150 с 3 ултразвукови сензора, интегрирани в държача на задната регистрационна табела.Лесен монтаж, само за смяна на оригиналния държач на регистрационния номер и за пробиване на един отвор за окабеляванеАкустичният зумер, разположен в задната част на автомобила..
86,95 лв.
Brand: ABSAAR Модел: Зарядно устройство ABSAAR 22A
- Метален корпус- Изключително германско качество от известна марка- За акумулатори 12V, 225Ah- CE и SEV изпитано  ..
285,50 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.