Motex
Количка

RAVENOL

Brand: RAVENOL Модел: 229052
Описание:RAVENOL Feinmechanikol може да се използва като универсално машинно масло с общо предназначение, за велосипеди, шевни машини, домакинска и офис техника, брави, инструменти, коли, мотоциклети, специализирани хобита и т.н. RAVENOL Feinmechanikol се характеризира със светъл цвят, мек мирис и ..
2.64 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 229197
Описание:Високоефективно полусинтетично ATF масло. RAVENOL ATF Dexron F III е произведено с високоефективно базово масло със специални добавки и инхибитори, за да се осигури правилната работа на автоматичната скоростна кутия. RAVENOL ATF Dexron F III е разработено за използване в автоматични трансми..
16.12 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 229043
Описание:Висококачествено трансмисионно масло, произведено по специална формула със специални добавки и инхибитори. RAVENOL AWD-H FLUID е специално трансмисионно масло за задвижванията Allrad, Quattro и 4motion на Haldex. Как функционира свързването на Hadlex: Осите, които са най-близо до двигателя..
16.65 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 229048
Описание:Специално компресорно масло за пневматични инструменти на всички системи. Има отлична антикорозионна защита, защита от износване и изключителна способност за абсорбиране на налягането, добра адхезивна сила и висока устойчивост на стареене. Лесно разпостранение и пулверизиране, икономия на ..
17.79 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 229049
Описание:Специално компресорно масло за пневматични инструменти на всички системи. Има отлична антикорозионна защита, защита от износване и изключителна способност за абсорбиране на налягането, добра адхезивна сила и висока устойчивост на стареене. Лесно разпостранение и пулверизиране, икономия на ..
18.12 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 229046
Описание:Моторно масло клас SHPD ( Super High Performance Diesel ) за употреба в индукционни двигатели, турбо дизелови двигатели, както и бензинови двигатели. Маслото е подходящо за използване при смесен автомобилен парк. Миксът от неконвенционални, както и HC базови масла, синтетични компоненти и м..
19.26 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 229044
Описание:Високоефективно всесезонно минерално моторно масло клас SHPD (Super High Performance Diesel) , предназначено за смесен автомобилен парк. Маслото може да се използва при тежконатоварени двигатели на товарни автомобили, както е и подходящо за дизелови и бензинови двигатели на лекотоварни авто..
19.58 лв.
Brand: RAVENOL Модел: LLO 10W40 1L
Спецификации:API SNACEA A3/B4MB-APPROVAL 229.1VW 501 01 | VW 505 01BMW SPECIAL OILОписание:RAVENOL LLO 10W-40 е полусинтетично леко работещо двигателно масло с технология CleanSynto® за карбураторни и дизелови двигатели на леки автомобили с и без турбокомпресор и директно впръскване. Подходящо ..
19.83 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 225080
Описание:Минерално всесезонно моторно масло за бензинови и дизелови двигатели на леки автомобили с и без турбокомпресор, което е подходящо и за двигатели на товарни автомобили. Проектирано да минимизира триенето и износването, осигурява осигурява отлично смазване през цялата година при различни експ..
20.07 лв.
Brand: RAVENOL Модел: TSI 10W40 1l
Спецификации:АСЕА А3/В4АРІ ЅN/ЅМ/СFМВ-Аррrоvаl 229.1МВ 229.3VW 502 00 / 500 00VW 501 00 / 505 00ВМW Ѕресіаl ОіlLісеnѕе: АРІ ЅN, АРІ ЅМОписание:RAVENOL TSI 10W-40 1l е моторно масло с високо съдържание на добавки. За да се гарантира нисък вискозитет на SAE клас 10W, както и ниски загуби от изпаряване..
20.40 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 225072
Описание:Висококачествено минерално всесезонно моторно масло за леки и лекотоварни автомобили с бензинови и дизелови двигатели с или без турбо. Масло, което е адаптирано към непрекъснато нарастващите изисквания на двигателите. Има отлични адхезионни свойства, с постоянен смазочен филм и много добра ..
20.40 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 233043
Описание:Масло за амортисьори и вилки разработено на основата на минерални масла, предназначено за всички вилки на мотоциклети. Маслото се характеризира с висок и стабилен индекс на вискозитет, както и с висока корозионна защита. Ефективните добавки предлагат отлична антикорозионна защита дори при ..
20.40 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 229030
Описание:Полусинтетично моторно масло, разработено с технологията CleanSynto®, преназначено за двигатели на леки и лекотоварни автомобили с и без турбо и директно впръскване. Намалява триенето, износването и разхода на гориво. Предлага отлична защита при студен старт и е подходящо за удължени интер..
20.56 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 233055
Описание:Всесезонно хипоидно трансмисионно масло за хипоидна скоростна кутия, както и за оси, трансфери, трансмисионни предавки, спомагателни скоростни кутии в превозни средства и машини. RAVENOL Getriebeoel EPX SAE 85W-140 GL 5 е смазочно масло за механични предавки, базирано на висококачествени и ..
20.73 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 233071
Описание:Полусинтетично моторно масло, разработено с технологията CleanSynto®, предназначено за дизелови двигатели за леки и лекотоварни автомобили с и без турбо и директно впръскване. Намалява триенето, износването и разхода на гориво. Предлага отлична защита при студен старт и е подходящо за удъл..
20.73 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 225045
Описание:Високоефективно напълно синтетично “mid SAPS” масло, базирано на най-съвременната технология за синтез, специално разработена за двигателите на новото поколение - TDI. То има отлични характеристики при студен старт, спестява гориво и издържа на високи температури, (например при турбокомпрес..
20.81 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 225060
Описание:Mодерно високоефективно полусинтетично моторно масло с нисък коефициент на триене, което е подходящо за взискателни двигатели заради неговите синтетични компоненти и иновативни добавки. Отличните характеристики при студен старт осигуряват оптимална безопасност. Благодарение на забележителна..
21.05 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 225063
Описание:Висококачествено полусинтетично моторно масло с високо съдържание на добавки. За да се гарантира нисък вискозитет на SAE клас 10W, както и ниска загуба на изпарения, маслото се произвежда на основата на масла от хидрокрекинг и полиалфаолефини (PAO, с технология CleanSynto ®. Маслото е подхо..
21.05 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 225338
Описание:Полусинтетично моторно масло с нисък коефициент на триене, разработено с технологията CleanSynto®, с PAO, за бензинови и дизелови двигатели за леки и лекотоварни автомобили с и без турбо и директно впръскване. Формулирано за да сведе до минимум триенето, износването и разхода на гориво. Хар..
21.05 лв.
Brand: RAVENOL Модел: 225028
Описание:Напълно синтетично премиум моторно масло, с нисък коефициент на триене, разработено с технологията CleanSynto® за бензинови и дизелови двигатели на леки и лекотоварни автомобили с и без турбо и директно впръскване. Отличното поведение при студен старт осигурява оптимална смазочна безопаснос..
21.22 лв.
Показани са от 1 до 20 от 560 резултата (28 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.