Motex
Количка

Аерозоли - Спрейове

Brand: WD-40 Модел: WD 40 Specialist Dry Lube 400 ml
Описание: WD-40 Specialist® Dry Lube with PTFE е суха смазка, която поддържа вашето оборудване да работи гладко с дълготрайна защита от корозия, която не привлича мръсотия, прах или масло. Осигурява превъзходно смазване и дълготрайна защита от корозия без мазни остатъци. Използва се най-добре там..
0.00 лв.
Brand: MANNOL Модел: Glas Cleaner 9974 500 мл.
Описание: Универсален почистващ препарат за стъкла Glas Cleaner е ефективно и лесно за използване средство за почистване на автомобилни стъкла, фарове и огледала, включително силно замърсени, както и за домашна употреба. Свойства и характеристики: Ефективно почиства външните и вътре..
3.75 лв.
Brand: MANNOL Модел: Anti Rost M-40 200 мл.
Описание: MANNOL M-40 Lubricant е универсална (проникваща, почистваща, антикорозионна, влагоизместваща, против скърцане и др.) аерозолна смазка - аналог на WD-40. Има уникални смазочни и защитни свойства и има широка гама от приложения. Идеален за професионална и домашна употреба. Това е високо е..
6.00 лв.
Brand: WD-40 Модел: WD 40 100ML
Универсална смазка спрей WD-40 100 ml Описание: Продуктът за многократна употреба WD-40 предпазва метала от ръжда и корозия, прониква в заседнали части, измества влагата и смазва почти всичко. Продуктът за многократна употреба WD-40 от 3 унции е идеалното средство за решаване на проблеми с раз..
6.14 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit-Reiniger 6107
Спрей пяна за табло MANNOL Cockpit-Reiniger Аромат: Нова кола Описание: Cockpit-Reiniger е почистващ препарат за табло с приятна миризма, предназначен да премахва замърсяванията и да предпазва от напукване и изсъхване. Характеристики: Има отлични почистващи свойства; Образув..
6.57 лв.
Brand: MANNOL Модел: Felgen Cleaner 9975 500 мл.
Описание: Felgen Cleaner - специален интензивен почистващ препарат за бързо, лесно и нежно почистване и по-нататъшна поддръжка на колела и джанти от всякакъв дизайн на автомобили и друго оборудване. Подходящ за стоманени и лети джанти с всякакво покритие (боя, прах и др.). Свойства и характери..
6.60 лв.
Brand: MANNOL Модел: MP2 Ester 8102 100 гр.
Описание: Многофункционална грес за обща употреба на базата на високо рафинирани минерални масла със сгъстител на основата на литиев сапун и добавяне на синтетични естери, специални антиокислителни и антикорозионни добавки. Свойства на продукта: Наличието на синтетични естери значително ..
6.76 лв.
Brand: MANNOL Модел: Carburetor Cleaner 9970 400 мл.
Описание: Добавка спрей Mannol Carburetor Cleaner – високоефективен препарат за почистване на карбуратор, без да го демонтирате. Бързо, внимателно и ефективно почиства дроселови и въздушни клапи, дифузори, дюзи и всички останали налични вътрешни повърхности на карбураторите, както и техните външн..
7.00 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit-Reiniger 6106
Спрей пяна за табло MANNOL Cockpit-Reiniger - CITRON Аромат: Цитрус Описание: Cockpit-Reiniger е почистващ препарат за табло с приятна миризма, предназначен да премахва замърсяванията и да предпазва от напукване и изсъхване. Характеристики: Има отлични почистващи свойства; О..
7.04 лв.
Brand: Motex Модел: NIGRIN Старт-помощ спрей 200 мл
- Практична и бърза помощ при проблеми със стартиране на двигателя. - Повишава есплозивността на сместа от гориво и въздух - Подобрява състоянието на двигателя и акумулатора - За всички бензинови и дизелови двигатели - При загасен двигател препаратът се впръсква директно в тръбната наста..
7.50 лв.
Brand: MANNOL Модел: Pre-Paint Silicone Remover 9890 450ml
Описание: Pre-Paint Silicone Remover е специален почистващ препарат за отстраняване на втвърдени и пресен силиконов уплътнител и други силикон – съдържащи вещества от различни повърхности на автомобили и друго оборудване, в строителството, индустрията и бита, като: боядисани повърхности, гумени п..
7.59 лв.
Brand: MANNOL Модел: Belt Tensioner 9897 200 мл.
Описание: Belt Tensioner – средство за грижа за задвижващи ремъци: бързо, безопасно и ефективно елиминира външни звуци (скърцане, свистене и др.) И приплъзване на ремъците, почиства ги от мръсотия, премахва следи от масла, възстановява еластичността, предпазва от изсъхване и напукване. Използва с..
7.60 лв.
Brand: WD-40 Модел: Multi Use Product
Универсална смазка спрей WD-40 200 ml Описание: Продуктът за многократна употреба WD-40 предпазва метала от ръжда и корозия, прониква в заседнали части, измества влагата и смазва почти всичко. Продуктът за многократна употреба WD-40 от 3 унции е идеалното средство за решаване на проблеми с раз..
7.69 лв.
Brand: MANNOL Модел: Brake Cleaner 9692 450 мл.
Описание: Brake Cleaner – универсален ултраефективен обезмаслител за метални повърхности. Използва се предимно за почистване на повърхности в превозни средства и бита, предназначени за последваща обработка (лепене, боядисване, покритие, уплътнители и др.) Препоръчва се за почистване на спирачни ..
8.00 лв.
Brand: MANNOL Модел: Anti Rost M-40 400 мл.
Описание: MANNOL M-40 Lubricant е универсална (проникваща, почистваща, антикорозионна, влагоизместваща, против скърцане и др.) аерозолна смазка - аналог на WD-40. Има уникални смазочни и защитни свойства и има широка гама от приложения. Идеален за професионална и домашна употреба. Това е високо е..
8.27 лв.
Brand: MANNOL Модел: Textile Foam 9931
Описание: Textile Foam е високоефективен почистващ препарат на пяна за текстил. Отстранява различни замърсявания от текстилни елементи от интериора на автомобила (седалки, врати и др.), (мебелна тапицерия, килими, платове и др.) Характеристики: Връща естествения цвят, възстановява о..
8.31 лв.
Brand: MANNOL Модел: Lithium spray 9881 500 мл.
Описание: Универсална водоустойчива литиева грес под формата на аерозол за смазване на метални, пластмасови и гумени части на автомобили, мотоциклети, електроуреди и друга техника, както и в офиса и дома. Ефективно предпазва от влага, корозия и износване. Свойства на продукта: На студено..
8.42 лв.
Brand: MANNOL Модел: Air Filter Oil 9964 200 мл.
Описание: Спрей за почистване на въздушен спортен филтър Специално ултра-лепкаво импрегниране за въздушни филтри с ниско съпротивление (HIGH-FLOW AIR FILTER) - в общия език използвайте «нулево съпротивление» или «филтри с нулево съпротивление». Подходящо е за използване във всички 2-тактови и 4-т..
9.00 лв.
Brand: MANNOL Модел: Air-Con Fresh 9978
Описание: Air-Con Fresh е превантивен продукт за дезодориране и дезинфекция на автомобилни климатици, вентилационни канали и въздуховоди на автомобил без премахване на филтъра на кабината. Характеристики: Ефективно и бързо премахва неприятните миризми, бактерии, гъбички и предотвратява п..
9.02 лв.
Brand: MANNOL Модел: Leather Cleaner 9944
Описание: Leather Cleaner е специален продукт с приятна миризма за ефективно почистване и грижа за кожените интериори на автомобили и техните отделни елементи – седалки, капаци за кормилни кули и др., седалки за мотоциклети, кожени мебели и други изделия от гладка кожа. Характеристики: Е..
9.40 лв.
Показани са от 1 до 20 от 73 резултата (4 страници)

Спрейове - Аерозоли

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.