Motex
Количка

Аерозоли

Brand: MANNOL Модел: Chain Lube 7901
Описание: Chain Lube – изцяло синтетична бяла смазка под формата на аерозол за високонатоварени и високоскоростни задвижващи вериги на мотоциклети, ATV, скутери и други моторни превозни средства, както и велосипеди. Подходящ за всички видове вериги (О-пръстен, X-пръстен, W-пръстен). Характерис..
6,99 лв.
Brand: Motex Модел: NIGRIN Старт-помощ спрей 200 мл
- Практична и бърза помощ при проблеми със стартиране на двигателя.- Повишава есплозивността на сместа от гориво и въздух- Подобрява състоянието на двигателя и акумулатора- За всички бензинови и дизелови двигатели- При загасен двигател препаратът се впръсква директно в тръбната наставка на въздушния..
7,50 лв.
Brand: REPSOL Модел: MOTO CHAIN 0.4L
REPSOL MOTO CHAIN 0.4L- спрей за смазване на верига. Аерозолен смазочен продукт за вериги и отворени трансмисионни системи ,работещи при високи температури или прашна среда . Лесно се нанася и прилепва перфектно към веригата ,което води до намаляване на загубите и поддържане на гумите и задната джан..
11,39 лв.
Brand: MANNOL Модел: Motor Starter 9669
Описание: Motor Starter – специален аерозолен продукт, предназначен да улесни стартирането на дизелови (включително с помпени инжектори и Common Rail система) и бензинови (инжекционни и карбураторни) двутактови и четиритактови двигатели на леки автомобили, камиони, строителна и селскостопанска те..
11,50 лв.
Brand: PRO-TEC Модел: SUPER START SPRAY 0.200 L
PRO-TEC SUPER START SPRAY 0.200 L е старт спрей предназначен за по-добро стартиране при зимни условия на автомобили с дизелови и бензинови мотори. Предпазва и удължава живота на акумулатора и стартера. Начин на употребаРазклатете предварително добре спрея PRO-TEC SUPER START SPRAY 0.200 L. ..
12,51 лв.
Brand: MANNOL Модел: Leather Cleaner 9944
Описание: Leather Cleaner е специален продукт с приятна миризма за ефективно почистване и грижа за кожените интериори на автомобили и техните отделни елементи – седалки, капаци за кормилни кули и др., седалки за мотоциклети, кожени мебели и други изделия от гладка кожа. Характеристики: Е..
15,84 лв.
Brand: MOTUL Модел: C1 CHAIN CLEAN 0.400L
   MOTUL C1 CHAIN CLEAN е спрей за почистване на вериги...
16,19 лв.
Brand: MOTIP Модел: DPF CLEANER SPRAY
Описание: Действа бързо и предпазва от корозия. Не съдържа разтворители и не е запалим. Позволява отпушване и отстраняване на пепелни отлагания от филтри за твърди частици, без демонтаж.  Дюза пръскаща на 360˚ Начин на употреба: Преди употреба оставете двигателя да се охл..
16,38 лв.
Brand: CASTROL Модел: Chain Cleaner 0.4L
Castrol Chain Cleaner 400ml - Спрей за почистване на верига ..
16,45 лв.
Добавка PRO-TEC DIESEL APPLICATOR SPRAY 0.400 L
--2 %
Brand: PRO-TEC Модел: DIESEL APPLICATOR SPRAY 0.400 L
PRO-TEC DIESEL APPLICATOR SPRAY 0.400 L е спрей предназначен за почистване на всмукателни системи, EGP клапани и турбини при дизелови автомобили. Благодарение на аерозолните си качества, този продукт преминава през цялата всмукателна система и пoчиcтвa вxoднитe пътищa, интepĸyлepa, EГP ĸлa..
17,38 лв. 17,08 лв.
Brand: MOTUL Модел: A2 AIR FILTER OIL SPRAY 0.400L
 MOTUL A2 AIR FILTER OIL SPRAY е спрей за разпенване на въздушни филтри за всякакви мотоциклети и ATV. Гарантира добра пропускателна способност при филтриране...
17,34 лв.
Brand: CASTROL Модел: FOAM FILTER OIL 0.4L
Спецификации:   Специална формула на CASTROL FOAM FILTER OIL е предназначена да удължи живота на въздушните филтри на двутактовите и четиритактови двигатели. Осигурява отлична производителност при предотвратяването на въздушният прах и абразивни частици, които  минават ..
17,99 лв.
Brand: PRO-TEC Модел: AIR CONDITION FOAM CLEANER - 0.250 L
PRO-TEC AIR CONDITION FOAM CLEANER - 250 ML. е почистваща спрей пяна за професионално дезинфикциране и почистване на въздуховодите на вашия автомобил. Премахва неприятната миризма и предотвратява появата на мухал и плесен, като същевремено освежава въздуха с приятен аромат на ябълка.Начин на употреб..
18,31 лв.
Brand: MOTUL Модел: C2+ CHAIN LUBE ROAD PLUS 0.400L
   MOTUL C2+ CHAIN LUBE ROAD PLUS  е спрей-грес ROAD + за гресиране на вериги...
19,19 лв.
Brand: PRO-TEC Модел: KLIMA FRESH ORANGE 0.150 L
PRO-TEC KLIMA FRESH ORANGE 150 ML. е почистващ спрей за дезинфикция климатична система на вашето превозно средство. Почиства и неутрализира неприятните миризми елиминира появата на мухал, като същевременно приятно ароматизира купето на автомобила Ви с аромат на портокал. Предпазва от алергии и не др..
19,22 лв.
Brand: PRO-TEC Модел: AIR FLOW SENSOR CLEANER 0.500 L
PRO-TEC AIR FLOW SENSOR CLEANER 0.500 L е високоефективен продукт за почистване на дебитомери и EGR клапани при бензинови и дизелови автомобили. Подобрява работата на мотора при студен старт и празен ход, като при продължителна и дългосрочна употреба намалява и разхода на автомобила.Начин на уп..
19,83 лв.
Brand: PRO-TEC Модел: THROTTLE BODY CLEANER 0.500 L
PRO-TEC THROTTLE BODY CLEANER 0.500 L е спрей специално предназначен за почистване на дроселови клапи, карбуратори и моторчета за празен ход. Благодарение на иновативната си формула спрея прониква в дълбоко замърсените места от масла и смоли, като ги отстранява и изпарява мигновено.Начин на употреба..
20,01 лв.
Brand: CASTROL Модел: CHAIN SPRAY O-R 0.4L
  CASTROL CHAIN SPRAY O-R - синтетичен спрей за вериги / бял /. Подходящ е за мотоциклети и велосипеди,както за пътя така и за off-road участъци.Спреят може да се използва както за стандартни, така и за O-ring и X-ring вериги...
20,59 лв.
Brand: MOTUL Модел: C2 CHAIN LUBE ROAD 0.400L
   MOTUL C2 CHAIN LUBE ROAD  е спрей за гресиране на вериги...
24,16 лв.
Показани са от 1 до 20 от 23 резултата (2 страници)

Аерозоли