Motex
Количка

Аерозоли

Brand: MANNOL Модел: Glas Cleaner 9974 500 мл.
Описание: Универсален почистващ препарат за стъкла Glas Cleaner е ефективно и лесно за използване средство за почистване на автомобилни стъкла, фарове и огледала, включително силно замърсени, както и за домашна употреба. Свойства и характеристики: Ефективно почиства външните и вътре..
3,50 лв.
Brand: MANNOL Модел: Universal Cleaner 9972 500 мл.
Описание: Универсален почистващ препарат за всички вътрешни и външни повърхности на автомобила. Бързо и ефективно отстранява мазни и маслени петна, следи от насекоми, никотин, ръжда и окисляване от пластмасови, стъклени, гумени, кожени, велурени, текстилни, велурени, боядисани, метални и емайлира..
4,20 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit-Reiniger 6107
Спрей пяна за табло MANNOL Cockpit-Reiniger Аромат: Нова кола Описание: Cockpit-Reiniger е почистващ препарат за табло с приятна миризма, предназначен да премахва замърсяванията и да предпазва от напукване и изсъхване. Характеристики: Има отлични почистващи свойства; Образув..
4,60 лв.
Brand: MANNOL Модел: Felgen Cleaner 9975 500 мл.
Описание: Felgen Cleaner - специален интензивен почистващ препарат за бързо, лесно и нежно почистване и по-нататъшна поддръжка на колела и джанти от всякакъв дизайн на автомобили и друго оборудване. Подходящ за стоманени и лети джанти с всякакво покритие (боя, прах и др.). Свойства и характери..
4,62 лв.
Brand: MANNOL Модел: Carburetor Cleaner 9970 400 мл.
Описание: Добавка спрей Mannol Carburetor Cleaner – високоефективен препарат за почистване на карбуратор, без да го демонтирате. Бързо, внимателно и ефективно почиства дроселови и въздушни клапи, дифузори, дюзи и всички останали налични вътрешни повърхности на карбураторите, както и техните външн..
4,62 лв.
Brand: MANNOL Модел: Cockpit-Reiniger 6106
Спрей пяна за табло MANNOL Cockpit-Reiniger - CITRON Аромат: Цитрус Описание: Cockpit-Reiniger е почистващ препарат за табло с приятна миризма, предназначен да премахва замърсяванията и да предпазва от напукване и изсъхване. Характеристики: Има отлични почистващи свойства; О..
4,93 лв.
Brand: MANNOL Модел: Anti Rost M-40 200 мл.
Описание: MANNOL M-40 Lubricant е универсална (проникваща, почистваща, антикорозионна, влагоизместваща, против скърцане и др.) аерозолна смазка - аналог на WD-40. Има уникални смазочни и защитни свойства и има широка гама от приложения. Идеален за професионална и домашна употреба. Това е високо е..
4,95 лв.
Brand: MANNOL Модел: Belt Tensioner 9897 450 мл.
Описание: Belt Tensioner – средство за грижа за задвижващи ремъци: бързо, безопасно и ефективно елиминира външни звуци (скърцане, свистене и др.) И приплъзване на ремъците, почиства ги от мръсотия, премахва следи от масла, възстановява еластичността, предпазва от изсъхване и напукване. Използва с..
5,32 лв.
Brand: MANNOL Модел: Brake Cleaner 9692 450 мл.
Описание: Brake Cleaner – универсален ултраефективен обезмаслител за метални повърхности. Използва се предимно за почистване на повърхности в превозни средства и бита, предназначени за последваща обработка (лепене, боядисване, покритие, уплътнители и др.) Препоръчва се за почистване на спирачни ..
5,60 лв.
Brand: MANNOL Модел: Montage Cleaner 500 мл.
Описание: Спрей обезмаслител за почистване на спирачки MANNOL Montage Cleaner – високоефективен препарат за почистване и поддръжка на двигателния отсек на автомобила. Бързо, ефикасно и внимателно отстранява всякакви замърсявания от двигателния отсек: масло, остатъци от изпарени и изгорели те..
6,30 лв.
Brand: MANNOL Модел: Silicone Spray 9863
Описание: Silicone Spray е универсален защитен водоустойчив, изолационен и антифрикционен агент на базата на силициеви органични съединения. Предназначен е, наред с други неща, за ефективно смазване на триещи се повърхности, изработени от различни материали (например метал и пластмаса), за да се ..
6,31 лв.
Brand: MANNOL Модел: Lithium spray 9881 500 мл.
Описание: Универсална водоустойчива литиева грес под формата на аерозол за смазване на метални, пластмасови и гумени части на автомобили, мотоциклети, електроуреди и друга техника, както и в офиса и дома. Ефективно предпазва от влага, корозия и износване. Свойства на продукта: На студено..
6,32 лв.
Brand: MANNOL Модел: Chain Lube 7901
Описание: Chain Lube – изцяло синтетична бяла смазка под формата на аерозол за високонатоварени и високоскоростни задвижващи вериги на мотоциклети, ATV, скутери и други моторни превозни средства, както и велосипеди. Подходящ за всички видове вериги (О-пръстен, X-пръстен, W-пръстен). Характерис..
6,74 лв.
Brand: MANNOL Модел: Air Filter Oil 9964 200 мл.
Описание: Спрей за почистване на въздушен спортен филтър Специално ултра-лепкаво импрегниране за въздушни филтри с ниско съпротивление (HIGH-FLOW AIR FILTER) - в общия език използвайте «нулево съпротивление» или «филтри с нулево съпротивление». Подходящо е за използване във всички 2-тактови и 4-т..
6,75 лв.
Brand: MANNOL Модел: Motor Kaltreiniger 9671
Описание: Спрей Mannol Motor Kaltreiniger – високоефективен препарат за почистване и поддръжка на двигателния отсек на автомобила. Бързо, ефикасно и внимателно отстранява всякакви замърсявания от двигателния отсек: масло, остатъци от изпарени и изгорели технически течности, пътна мръсотия и прах,..
7,20 лв.
Brand: Motex Модел: NIGRIN Старт-помощ спрей 200 мл
- Практична и бърза помощ при проблеми със стартиране на двигателя.- Повишава есплозивността на сместа от гориво и въздух- Подобрява състоянието на двигателя и акумулатора- За всички бензинови и дизелови двигатели- При загасен двигател препаратът се впръсква директно в тръбната наставка на въздушния..
7,50 лв.
Brand: MANNOL Модел: Defroster 9908 450 мл.
Описание: Defroster е високоефективен размразител за външни елементи на автомобили и други превозни средства. Бързо и ефикасно премахва сняг и лед от предни стъкла, фарове, чистачки, дюзи за миене, задни и странични стъкла. Подходящ за размразяване на брави, врати на автомобили, капаци на багажни..
7,50 лв.
Brand: MANNOL Модел: Rust Dissolver 9932 450 мл.
Описание: Спрей за ръжда Mannol Rust Dissolver е бързо проникващ и бързодействащ препарат за разтваряне и отстраняване на ръжда с отлични антифрикционни и водоотблъскващи свойства. Позволява ви бързо и безопасно да монтирате и демонтирате хардуер от всякакъв вид, както и смазва и предпазва от кор..
7,50 лв.
Brand: MANNOL Модел: Textile Foam 9931
Описание: Textile Foam е високоефективен почистващ препарат на пяна за текстил. Отстранява различни замърсявания от текстилни елементи от интериора на автомобила (седалки, врати и др.), (мебелна тапицерия, килими, платове и др.) Характеристики: Връща естествения цвят, възстановява о..
7,75 лв.
Показани са от 1 до 20 от 56 резултата (3 страници)

Аерозоли