Motex
Количка

Новини RSS Feed

19 септ. Маслата Castrol с нови опаковки от август 2023 година
Support 0 4568
Моторни масла Castrol с нови опаковки и визия от 2023г. Ето какво гласи официалния  сайта на Castrol "ПРОМЕНЯМЕ НАЧИНА, ПО КОЙТО ИЗГЛЕЖДАМЕ" През август 2023 година. марката Castrol започна да в..
22 юни Лампата на Аладин, или какво означава, когато светне лампата за маслото?
Support 0 4193
Ако видите тази лампа, незабавно проверете нивото на маслото ! Маслената лампа в колата Ви свети? С тези предупредителни знаци водачите трябва незабавно да проверят нивото на маслото, за да избегнат ..
17 ян. Как да съхраня акумулатора си през зимата ?
Support 0 4469
Това е вашето най-добро ръководство за зимно съхранение на акумултаор. В него ще научите: Ефекти на температурата върху акумулаторите Правилни практики за съхранение на акумулатори с дълбок цикъл ..
20 окт. Спецификации на моторни масла от ACEA
Support 0 6071
Обяснение на спецификацията на моторното масло на ACEA Спецификацията на ACEA е много често срещана гледка... Всъщност ще намерите такава на почти всички двигателни масла. Но какво означава всичко то..
27 юли 10 съвета как колата ни да гори по-малко гориво
Support 0 1614
Настоящата енергийна криза принуждава хората да намерят начини да намалят всички форми на потребление на енергия, от намаляване на отоплението у дома до извършване само на необходимите пътувания с тех..
25 май Новият Mercedes-AMG One с двигател от F1 и 986 к.с. е потвърден за пускане на пазара през 2022 г
Support 0 1309
Производството на хиперавтомобил Mercedes-One с двигател F1 започва 2022 година Mercedes-AMG потвърди, че хиперколата с двигател от Формула 1 най-накрая ще влезе в производство през следващата година..
04 апр. Как колата ни да харчи по-малко бензин или дизелово гориво ?
Support 0 1397
Когато става въпрос за шофиране, никой не иска да пилее пари. Поддържането на ниски експлоатационни разходи на вашия автомобил е една от по-големите битки, когато става въпрос за балансиране на бюджет..
22 февр. Kакво правят добавките за автомобилно гориво и има ли полза от тях?
Support 0 1733
Добавките за гориво действат като магическа отвара, със способността да трансформират уморения двигател в безпроблемен оператор - или поне това е, което рекламодателите биха искали да вярвате. Те стру..
Показани са от 1 до 8 от 24 резултата (3 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.