Motex
Количка

Почистващ препарат за джанти MANNOL Felgen Cleaner 9975 500 мл.

Почистващ препарат за джанти MANNOL Felgen Cleaner 9975 500 мл.
Почистващ препарат за джанти MANNOL Felgen Cleaner 9975 500 мл.
  • Наличност: ✔ В наличност
  • Модел: Felgen Cleaner 9975 500 мл.
  • Тегло: 0.50кг.
  • SKU: 251092
  • MPN: 9975
4,95 лв.
Motex.bg - При нас можете да поръчате и всички видове филтри и консумативи на преференциални цени.

При нас можете да поръчате и всички видове филтри и консумативи на преференциални цени. За повече информация НАТИСНЕТЕ ТУК.

Описание:

Felgen Cleaner - специален интензивен почистващ препарат за бързо, лесно и нежно почистване и по-нататъшна поддръжка на колела и джанти от всякакъв дизайн на автомобили и друго оборудване. Подходящ за стоманени и лети джанти с всякакво покритие (боя, прах и др.).

Свойства и характеристики:

  • Отлични почистващи свойства и добра омокряемост: отстранява и най-тежките замърсявания: маслени петна (масла, горива и др.), битумни частици и други пътни замърсявания, продукти от износване на спирачни накладки и др.;
  • Не оказва химичен ефект върху гумени и пластмасови повърхности;
  • Поддържа диск Shine. При редовна употреба ще им осигури отличен външен вид и дълъг експлоатационен живот.

Приложение: 

Разклатете добре преди нанасяне и напръскайте Felgen Cleaner равномерно върху замърсените дискове. В зависимост от степента на замърсяване, оставете да действа 5-7 минути, но не оставяйте да изсъхне. Ако има упорита мръсотия, използвайте гъба или четка по време на процеса на почистване. Измийте старателно замърсяванията и остатъците от почистващ препарат със силна струя вода. Не се препоръчва да се използва върху нагрети дискове или на пряка слънчева светлина.

Напишете отзив
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Други продукти на този производител
Brand: MANNOL
Описание: Auto Shampoo е силно пенлив, супер концентриран шампоан с най-висок измиващ и почистващ ефект за ръчно контактно измиване на автомобили и..
6,72 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Образува много плътна, стабилна активна пяна Ефективно отстранява всички видове петна и замърсявания: прах, гориво, масло, мазнини, ..
74,25 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Speed Wax – високоефективен и бързодействащ лак за боядисване на каросерии и друго оборудване на базата на натурален карнаубски восък за ..
11,27 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Литиево/калциева полутечна грес за смазване на бавнооборотни скоростни кутии и централизирани системи за смазване в камиони и автобуси, о..
19,04 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Универсална термоустойчива грес против износване, произведена на базата на високо рафинирани минерални масла със сгъстител на базата на т..
7,41 лв.