Motex
Количка

Добавка за спиране на теч от хидравлика Mannol 9923

Добавка за спиране на теч от хидравлика Mannol 9923
Добавка за спиране на теч от хидравлика Mannol 9923
 • Наличност: ✔ В наличност
 • Модел: Power Steering Leak-Stop 9923
 • Тегло: 0.50кг.
 • SKU: 251010
 • UPC: 44076
 • MPN: 9923
10,81 лв.
Motex.bg - При нас можете да поръчате и всички видове филтри и консумативи на преференциални цени.

При нас можете да поръчате и всички видове филтри и консумативи на преференциални цени. За повече информация НАТИСНЕТЕ ТУК.

Описание:

Специална добавка в течността на кормилното управление за предотвратяване и премахване на течове от кормилната система - ( рейката ). Елиминира течовете на усилвателя на волана, помпата и кормилната рейка, като значително удължава експлоатационния им живот. При редовна употреба увеличава експлоатационния живот на системата с 1,5 - 2 пъти.

Свойства на продукта:

 • Специални модификатори възстановяват оригиналната форма, размер и еластичност на уплътненията и уплътненията на кормилното управление;
 • Предпазва гумените и неопреновите уплътнения от изсъхване, втвърдяване, деформация и напукване, като забавя стареенето им и по този начин удължава експлоатационния им живот;
 • Съдържа компоненти, които подобряват антифрикционните свойства на добавката, като по този начин намаляват износването на елементите на системата, подобряват тяхната мобилност и удължават експлоатационния живот на сервоусилвателя на волана;
 • Осигурява плавна и безшумна работа на кормилната уредба, намалява топлината, шума и вибрациите на сервоусилвателя на волана;
 • Удължава живота на помпата и байпасните клапани;
 • Може да се използва за предотвратяване на стареене и износване на уплътнения и уплътнения и като цяло за предотвратяване на повреди в системата;
 • Съвместим с всяка течност за сервоуправление.

Приложение:

Спрете двигателя. Източете течността от резервоара на хидравличната помпа напълно или частично (в зависимост от вида на резервоара). Напълнете резервоара с еквивалентно количество течност за сервоуправление, като добавите MANNOL усилвател на волана Leak-Stop. Съдържанието на бутилката е достатъчно за 3 литра течност.
Течността на сервоусилвателя на волана трябва да се проверява редовно и да се сменя на препоръчаните интервали.

Напишете отзив
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Сходни продукти
Brand: WYNN'S
Описание: Wynn's Power Steering Stop Leak е маслоразтворима добавка за спиране и предотвратяване на течове в задвижването на кормилната систем..
22,48 лв.
Други продукти на този производител
Brand: MANNOL
Описание: Auto Shampoo е силно пенлив, супер концентриран шампоан с най-висок измиващ и почистващ ефект за ръчно контактно измиване на автомобили и..
6,72 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Образува много плътна, стабилна активна пяна Ефективно отстранява всички видове петна и замърсявания: прах, гориво, масло, мазнини, ..
74,25 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Speed Wax – високоефективен и бързодействащ лак за боядисване на каросерии и друго оборудване на базата на натурален карнаубски восък за ..
11,27 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Литиево/калциева полутечна грес за смазване на бавнооборотни скоростни кутии и централизирани системи за смазване в камиони и автобуси, о..
19,04 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Универсална термоустойчива грес против износване, произведена на базата на високо рафинирани минерални масла със сгъстител на базата на т..
7,41 лв.