Motex
Количка

Добавка за спиране на теч от хидравлика Mannol 9923

Добавка за спиране на теч от хидравлика Mannol 9923
Добавка за спиране на теч от хидравлика Mannol 9923
 • Наличност: ✔ В наличност
 • Модел: Power Steering Leak-Stop 9923
 • Тегло: 0.25кг.
 • SKU: 251010
 • UPC: 44076
 • MPN: 9923
Продадени 148
10.81 лв.

Описание:

Специална добавка в течността на кормилното управление за предотвратяване и премахване на течове от кормилната система - ( рейката ). Елиминира течовете на усилвателя на волана, помпата и кормилната рейка, като значително удължава експлоатационния им живот. При редовна употреба увеличава експлоатационния живот на системата с 1,5 - 2 пъти.

Свойства на продукта:

 • Специални модификатори възстановяват оригиналната форма, размер и еластичност на уплътненията и уплътненията на кормилното управление;
 • Предпазва гумените и неопреновите уплътнения от изсъхване, втвърдяване, деформация и напукване, като забавя стареенето им и по този начин удължава експлоатационния им живот;
 • Съдържа компоненти, които подобряват антифрикционните свойства на добавката, като по този начин намаляват износването на елементите на системата, подобряват тяхната мобилност и удължават експлоатационния живот на сервоусилвателя на волана;
 • Осигурява плавна и безшумна работа на кормилната уредба, намалява топлината, шума и вибрациите на сервоусилвателя на волана;
 • Удължава живота на помпата и байпасните клапани;
 • Може да се използва за предотвратяване на стареене и износване на уплътнения и уплътнения и като цяло за предотвратяване на повреди в системата;
 • Съвместим с всяка течност за сервоуправление.

Приложение:

Спрете двигателя. Източете течността от резервоара на хидравличната помпа напълно или частично (в зависимост от вида на резервоара). Напълнете резервоара с еквивалентно количество течност за сервоуправление, като добавите MANNOL усилвател на волана Leak-Stop. Съдържанието на бутилката е достатъчно за 3 литра течност.
Течността на сервоусилвателя на волана трябва да се проверява редовно и да се сменя на препоръчаните интервали.

Напишете отзив
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Сходни продукти
Brand: WYNN'S
Описание: Wynn's Power Steering Stop Leak е маслоразтворима добавка за спиране и предотвратяване на течове в задвижването на кормилната систем..
17.11 лв.
Други продукти на този производител
Brand: MANNOL
PRO-TEC DPF SUPER CLEAN e универсална добавка за почистване на DPF филтри при автомобили с дизелови двигатели без нужда от сваляне на филтър..
21.31 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Auto Wash & Wax ASW-супер шампоан концентрат с най-високо миещо и почистващо действие за ръчно контактно измиване на автомобили и дру..
47.53 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Auto Shampoo е силно пенлив, супер концентриран шампоан с най-висок измиващ и почистващ ефект за ръчно контактно измиване на автомобили и..
7.64 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Образува много плътна, стабилна активна пяна Ефективно отстранява всички видове петна и замърсявания: прах, гориво, масло, мазнини, ..
83.37 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Speed Wax – високоефективен и бързодействащ лак за боядисване на каросерии и друго оборудване на базата на натурален карнаубски восък за ..
11.27 лв.
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.