Motex
Количка

ЕЛИТ

Brand: ЕЛИТ Модел: Дестилирана вода ЕLIT 1L
Описание: Дейонизирана вода / Дестилирана вода Елит 1L Един стек съдържа 16 бр...
1.28 лв.
Лятна течност за чистачки Елит концентрат 1:3 1л
-20 %
Brand: ЕЛИТ Модел: Лятна течност за чистачки Елит концентрат 1:3 1л
Описание: Лятна течност за чистачки Елит концентрат - Ефективно премахва замърсяванията на автомобилните стъкла и фарове през летния сезон от буболечки, насекоми, масла, сажди, прах и други неприятни фактори за шофиране. Продуктът гарантира перфектна видимост и комфорт. Изпарява се бърз..
2.32 лв. 2.90 лв.
Лятна течност за чистачки Елит готова за употреба 3л
-20 %
Brand: ЕЛИТ Модел: Лятна течност за чистачки Елит готова за употреба 3л
Описание: Лятна течност за чистачки Елит готова за употреба - Ефективно премахва замърсяванията на автомобилните стъкла и фарове през летния сезон от буболечки, насекоми, масла, сажди, прах и други неприятни фактори за шофиране. Продуктът гарантира перфектна видимост и комфорт. Изп..
3.20 лв. 4.00 лв.
Brand: ЕЛИТ Модел: Дестилирана вода ЕLIT 5L
Описание: Дейонизирана вода / дестилирана вода Елит 5L Един стек съдържа 4 бр...
4.19 лв.
Зимна течност за чистачки Елит концентрат -60º 0.900л
-20 %
Brand: ЕЛИТ Модел: Елит концентрат -60º 0.900л
Зимна етанолова течност за чистачки Елит концентрат -60º градуса 900мл. Ефективна течност за миене на предното и задното стъкло на вашия автомобил през зимата. Надеждно предпазва от замръзване, като суши без остатък и без следи. Намалява отблясъците, отстранява, мръсотия от сняг и киша,..
4.00 лв. 5.00 лв.
Лятна течност за чистачки Елит готова за употреба 5л
-20 %
Brand: ЕЛИТ Модел: Лятна течност за чистачки Елит готова за употреба 5л
Описание: Лятна течност за чистачки Елит готова за употреба - Ефективно премахва замърсяванията на автомобилните стъкла и фарове през летния сезон от буболечки, насекоми, масла, сажди, прах и други неприятни фактори за шофиране. Продуктът гарантира перфектна видимост и комфорт. Изп..
4.16 лв. 5.20 лв.
Зимна течност за чистачки Елит готова за употреба -20º 3л
-20 %
Brand: ЕЛИТ Модел: ЕЛИТ готова за употреба -20º 3л
Зимна етанолова течност за чистачки Елит готова за употреба -20º 3л Ефективна течност за миене на предното и задното стъкло на вашия автомобил през зимата. Надеждно предпазва от замръзване, като суши без остатък и без следи. Намалява отблясъците, отстранява, мръсотия от сняг и киша, сол и други. ..
7.44 лв. 9.30 лв.
Зимна течност за чистачки ЕЛИТ готова за употреба -20º 5л
-20 %
Brand: ЕЛИТ Модел: ЕЛИТ готова за употреба -20º 5л
Зимна етанолова течност за чистачки ЕЛИТ готова за употреба -20º 5л Ефективна течност за миене на предното и задното стъкло на вашия автомобил през зимата. Надеждно предпазва от замръзване, като суши без остатък и без следи. Намалява отблясъците, отстранява, мръсотия от сняг и киша, сол и др..
11.76 лв. 14.70 лв.
Зимна течност за чистачки Елит концентрат -60º 3л
-20 %
Brand: ЕЛИТ Модел: Елит концентрат -60º 3л
Зимна етанолова течност за чистачки Елит концентрат -60º градуса 3 литра. Ефективна течност за миене на предното и задното стъкло на вашия автомобил през зимата. Надеждно предпазва от замръзване, като суши без остатък и без следи. Намалява отблясъците, отстранява, мръсотия от сняг и киш..
12.64 лв. 15.80 лв.
Зимна течност за чистачки Елит концентрат -60º 5л
-20 %
Brand: ЕЛИТ Модел: Елит концентрат -60º 5л
Зимна етанолова течност за чистачки Елит концентрат -60º градуса 5 литра. Ефективна течност за миене на предното и задното стъкло на вашия автомобил през зимата. Надеждно предпазва от замръзване, като суши без остатък и без следи. Намалява отблясъците, отстранява, мръсотия от сняг и киш..
20.40 лв. 25.50 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.