Motex
Количка

LIQUI MOLY

Aĸo не знаете, кое e правилното мacлo и ĸoлĸo литpa cъбиpa aвтoмoбила, мoже да проверите, като въведете данните му


Brand: LIQUI MOLY Модел: Brake Anti-Squeal
Описание: Специална синтетична смазка за спирачната система. Изключително адхезивна, устойчива на разпръскване на сол и пръскана вода. Предотвратява и елиминира скърцането, което се появява между буталото на спирачния апарат, респ. контактните зони и спирачната накладка. Той осигурява работата на..
2.95 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Power Steering Oil Leak Stop 1099 35 мл.
Описание: Благодарение на съдържащите се добавки, гума и пластмаса уплътненията в кормилните механизми получават оптимална грижа. Течове в зъбни колела, причинени от втвърдени или чупливи уплътнения предотвратени или отстранени. В допълнение, дупки и канали в скоростите са почистени и работата на..
10.79 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: START FIX 200 мл.
Описание: Надеждната помощ при стартиране при студ, влага, мокри свещи и изтощена батерия. Състои се от комбинация от силно запалими активни вещества и е най-подходящ за всички бензинови и дизелови двигатели. Улеснява стартирането на двигатели с вътрешно горене и работи дори при изключително студ..
11.18 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: WINDOW CLEANER SUPER CONCENTRATE 250 мл.
Описание Създава ясна визия без ивици за секунди. Премахва маслени и силиконови покрития и замърсяване от насекоми. Не реагира с пластмаси, гума или боя и е следователно подходящ и за превозни средства с устройства за измиване на фаровете и пластмасови лещи от поликарбонат. Без фосфати и биоразгр..
11.85 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Screw-Retainer Medium Strength 10гр.
Описание: Оптимален продукт за заключване на резбата. Може да се използва върху омаслена повърхности и поцинковани винтове. Области на приложение За всички обичайни размери на гайки и винтове от всички степени. Приложение Нанесете равномерно върху болтове и гайки. Лекува в липса на въ..
11.89 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: MoS2-Rust Solvent
Описание: MoS2 разтворът за премахване на ръжда предотвратява скърцането и поддържа гладката механична работа на движещите се части в дългосрочен план. Изключителен плъзгащ агент за всички движещи се части. Прониква и в най-тесните места. Ръждата е инфилтрирана и отлепена. Предотвратя..
12.20 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Cold Spray
Описание: Универсално приложение за ремонтни цели и локализиране на повреди. Помага за вмъкване на структурни компоненти в изключително тесни пространства и локализиране на повреди в електрически вериги, причинени от термично претоварване. Научете повече: не съдържа запалими разтворители..
13.81 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Exhaust Assembly Paste
Описание: За трайно уплътняване на компоненти на изпускателната система. Топлоустойчив. Лесно и бързо използване. За професионален монтаж на изпускателни системи. Сглобените тръби не се задръстват и лесно се разглобяват. Диапазон на работна температура, до прибл. + 700 °C. Свойства..
13.94 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Leak Finder Spray
Описание: Течен тест за откриване на течове и петна, където газ и сгъстен въздух може да изтича. Открива течове на резервоари, тръби, маркучи, винтови съединения, заваръчни шевове, фланец връзки и фитинги. Водоразтворими и биоразградима тестова течност, пълна с екологично чист приятелски пропелан..
14.32 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Ceramic Rust Solvent with Freeze-Shock Effect
Керамичен разтворител за ръжда с ефект на шоково замръзване Описание: Локалният охлаждащ спрей обикновено се използва за ремонти и идентифициране на проблеми на различни повърхности. Това решение позволява плътно сглобяване на различни компоненти. С помощта на този спрей могат да се локал..
14.38 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: SILICONE SPRAY 300 мл.
Описание: Без минерални масла, без мазнини, освобождаващ агент, смазка и защитно покритие на базата на разтворени силикони разтворители без съдържание на хлор. Предпазва, смазва и изолира всички повърхности чрез прозрачен, постоянен защитен филм. Предимства: елиминира нежелания шум имп..
14.57 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Diesel Lubricity Additive
Описание: Предпазва цялата горивна система от корозия и намалява износването. Увеличава живота на дизеловите инжекционни помпи и други части на горивната система. Повишава надеждността. Поради множеството дизелови горива с ниско съдържание на сяра се получава силно износване на инжекционната п..
14.73 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: CAR INTERIOR CLEANER
Описание:     Почистваща течност за интензивно, нежно и бързо почистване на пластмасови части и тъкани и облицовки в интериора на автомобила. Отстранява старателно масла, мазнини, никотин и други замърсявания. Особено подходящ за отстраняване на остатъци от напитки и бонбони и никотин...
15.24 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: 76244
Описание: Специален активен разтворител за бързо и нежно почистване на чувствителни компоненти на датчика за въздушния поток в бензинови и дизелови двигатели. Почистващото средство се отличава и с помощта на много бързо изпаряване без остатъци. Мръсна гореща жица в сензора за въздушния поток може..
16.22 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: MARTEN PROTECTION SPRAY
Описание Ароматизатор за предотвратяване на неприятни миризми в двигателното отделение. Лесно и бързо използване. Предотвратява скъпи ремонти. Сместа за предотвратяване на неприятна миризма не влияе негативно на околната среда и фауната. Напръскайте пластмасовите и гумените части от всички страни..
16.32 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: OIL ADDITIVE 125 мл.
Описание: Съдържащият се усилвател на смазването MoS2 образува смазващ филм с високо натоварване върху всички триещи се и плъзгащи се метални повърхности. Намалява триенето и осигурява по-плавно движение на възлите. Това води до значителни икономии на гориво и масло, научно доказано намаляване на..
16.63 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: RADIATOR CLEANER 300 мл.
Описание: Концентрат, специално разработен за охладителни системи като цяло, но особено тези в моторните превозни средства. Разтваря замърсители, съдържащи масло и варовик радиатори, отоплителни системи, линии и двигатели. Модерен формула, съдържаща комплексанти с активно почистване агенти. Об..
16.82 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: RADIATOR STOP-LEAK 250 мл.
Описание: Малките течове, причинени от удар с камъни, порести фуги или микропукнатини, не се локализират лесно (открива се само намаляващото ниво на водата). Охлаждащата и уплътняваща дисперсия запечатва такива течове веднага, гладко и напълно. Той предпазва горивната камера от повреда, причинена..
16.89 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: Insect Remover 1543
Описание: Liqui Moly Insect Remover (1543), за бързо и лесно отстраняване на остатъци от насекоми. За стъкло, пластмаса, боя и хром. Благодарение на своя гелообразен състав, средството за отстраняване на насекоми също залепва добре вертикални повърхности, докато нежно и бързо отстранява замърсяване..
17.43 лв.
Brand: LIQUI MOLY Модел: LEICHTLAUF PERFORMANCE 10W40
Спецификации / Одобрения ACEA A3  ACEA B3  API SL Описание: Моторно масло с ниско триене за бензинови и дизелови двигатели, с и без турбокомпресор на отработените газове и охладител на въздуха за зареждане. Предпазва от износване, намалява маслото и разход на гориво и оси..
17.52 лв.
Показани са от 1 до 20 от 110 резултата (6 страници)