Motex
Количка

Проразчен силикон за фарове Mannol Gasket Maker Transparent 9916 0.85 гр.

Проразчен силикон за фарове Mannol Gasket Maker Transparent 9916 0.85 гр.
Проразчен силикон за фарове Mannol Gasket Maker Transparent 9916 0.85 гр.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Gasket Maker Transparent 9916 0.85 гр.
  • Тегло: 0.10кг.
  • SKU: 251019
  • MPN: 9916
5,18 лв.
Motex.bg - При нас можете да поръчате и всички видове филтри и консумативи на преференциални цени.

При нас можете да поръчате и всички видове филтри и консумативи на преференциални цени. За повече информация НАТИСНЕТЕ ТУК.

Описание:

Mannol Gasket Maker Transparent 9916 е висококачествен еднокомпонентен силикон уплътнител, който се втвърдява при стайна температура. Има отлични адхезивни и свързващи свойства. Подходящ за залепване и уплътняване на предни стъкла на автомобили, фарове, мигачи, стоп-светлини и др. Замества гумени, хартиени и коркови уплътнения. Устойчив на смазки, охлаждащи течности, вода и слънце. Използва се за работа със стъкло, пластмаса, керамика и алуминий. Нанася се лесно и остава гъвкав. След нанасяне върху неомаслената повърхност, тя се заглажда и изравнява със сапунена вода. След 24 часа връзката може да бъде изложена на натоварване.

Работната температура на този продукт е от -40 °C до +180 °C (краткотрайно).
Съхранявайте уплътнителя на хладно и сухо място в плътно затворена оригинална опаковка.
Запазва здравината си минимум две години от датата на производство.

Напишете отзив
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Сходни продукти
Brand: Poxipol
Двукомпонентно лепило Poxipol 70 ml Какво представлява POXIPOL®? POXIPOL 10 мин. е идеално лепило за ремонти, които изискват здравина и издръжли..
19,50 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Epoxy-Metal е двукомпонентно лепило на основата на епоксидна смола. Бързо и надеждно залепва детайли от всякакви метали и сплави (стомана..
8,00 лв.
Други продукти на този производител
Brand: MANNOL
Описание: Auto Shampoo е силно пенлив, супер концентриран шампоан с най-висок измиващ и почистващ ефект за ръчно контактно измиване на автомобили и..
6,72 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Образува много плътна, стабилна активна пяна Ефективно отстранява всички видове петна и замърсявания: прах, гориво, масло, мазнини, ..
74,25 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Speed Wax – високоефективен и бързодействащ лак за боядисване на каросерии и друго оборудване на базата на натурален карнаубски восък за ..
11,27 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Литиево/калциева полутечна грес за смазване на бавнооборотни скоростни кутии и централизирани системи за смазване в камиони и автобуси, о..
19,04 лв.
Brand: MANNOL
Описание: Универсална термоустойчива грес против износване, произведена на базата на високо рафинирани минерални масла със сгъстител на базата на т..
7,41 лв.