Motex
Количка

Масло REPSOL RACING 4T 10W-40 1L

Масло REPSOL RACING 4T 10W-40 1L
Масло REPSOL RACING 4T 10W-40 1L
  • Наличност: ✔ В наличност
  • Модел: RACING 4T 10W40 1L
  • Тегло: 0.95кг.
  • MPN: RPP2000MHC
Продадени 5
20.75 лв.

Спецификации:

  • JASO T-903-2011 MA2
  • API SN

Описание:

Това е идеалното синтетично смазочно масло за много високопроизводителни 4-тактови двигатели. Формулата му осигурява максимално защита на всички компоненти на двигателя, със специален акцент върху съединителя и скоростната кутия. Той също така прави съоръжения сменя се по-лесно, като предлага много по-плавно и тихо управление. Неговата ефективност се отразява в много ниското триене изпитани от компонентите на двигателя, като същевременно винаги се поддържа максимална мощност. Резултатите са налице доказано с готови за състезания и стандартни мотоциклети на най-високите национални и международни нива конкуренция при изпълнение в екстремни условия. Представя се еднакво добре на пътя и на състезателната писта.

Предимства:

  • По-дълги периоди на смяна на маслото благодарение на високата му устойчивост на окисляване, която позволява по-малко влошаване на качеството на маслото.
  • Използваните синтетични основи и добавки минимизират износването, поддържайки устойчив смазващ филм по време на през целия период на използване на маслото, което гарантира по-голяма издръжливост на двигателя.
  • Минимална консумация на масло благодарение на ниско летливите съединения. Проучванията, които са предприети позволяват количествено определяне на до 30% по-малко загуби в сравнение с други конкурентни марки.
  • Перфектен контрол на плъзгането на дисковете на съединителя и защита на скоростната кутия в шарнирното смазване системи на двигателя и мокър съединител. Тестовете, проведени с професионални шофьори, подчертаха лесна смяна на скоростите и по-плавно и тихо управление.

Πoвeчe инфopмaция зa REPSOL MOTO RACING 4T 10W-40 мoжe дa видитe oт РDF фaйлa 

Aĸo не знаете, кое e правилното мacлo и ĸoлĸo литpa cъбиpa Baшият aвтoмoбил, мoже да проверите в страницата ни с ПРОДУКТОВИ КАТАЛОЗИ !

Напишете отзив
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Други продукти на този производител
Brand: REPSOL
Спецификации: ACEA C3 VW 505.00 / 505.01 Описание:  Синтетично смазочно масло, подходящо за всеки високопроизводителен двигател. ..
74.78 лв.
Brand: REPSOL
Спецификации: VW 507.00/504.00* MB 229.51* ACEA C3 PORSCHE C30* API SN* BMW LL-04 Описание:   Това е синтетичното см..
92.40 лв.
Brand: REPSOL
Спецификации: API SM/CF Описание: Напълно синтетично масло със смес от PAO и естерни основи. В резултат на опита на Repsol в моторния сп..
23.82 лв.
Brand: REPSOL
Спецификации: API SM/CF Описание: Напълно синтетично масло със смес от PAO и естерни основи. В резултат на опита на Repsol в моторния сп..
95.28 лв.
Brand: REPSOL
Спецификации: API SM/CF Описание: Синтетично моторно масло, специално проектирано да покрие нуждите на високопроизводителни двигатели. R..
25.79 лв.
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.