Motex
Количка

Масло REPSOL ELITE EVOLUTION POWER 1 5W-30 1L

Масло REPSOL ELITE EVOLUTION POWER 1 5W-30 1L
Масло REPSOL ELITE EVOLUTION POWER 1 5W-30 1L
  • Наличност: ✔ В наличност
  • Модел: ELITE EVOLUTION POWER 1 5W30 1L
  • Тегло: 0.95кг.
  • MPN: RP141C51
Продадени 0
22.39 лв.

Спецификации:

  • ACEA C1
  • FORD WSS-M2C934-B

Описание:

Синтетично моторно масло с много висока ефективност „Икономия на гориво“ за леки превозни средства с вграден ауспух системи за лечение. Неговата проучена формула с много ниско съдържание на пепел (Low SAPS) го прави подходящ за най-новите двигателни технологии на пазара, които включват филтри за частици и изискват използването на качество ACEA C1 нивото на маслото. Тези устройства допринасят за по-ниски емисии на частици и по-добра защита на околната среда. Проектиран специално за автомобили Mazda, Ford, Mitsubishi, Jaguar и Land Rover.

Предимства:

  • Съвместим с превозни средства, които включват филтри за частици, предотвратявайки блокиране на тези устройства чрез прекомерно генериране на пепел. Трябва да се използва само в превозни средства, за които производителите препоръчват използването на продукт с ниво на качество ACEA C1.
  • Свойствата „Икономия на гориво“ означават, че горивото може да бъде спестено при нормални условия на шофиране; това допринася за намаляване на нивата на емисиите на CO2 в атмосферата,
  • Неговите добавки против триене ви помагат да спестите гориво, като същевременно осигуряват защита срещу износване което се изисква за двигатели с висока производителност.
  • Отлична стабилност на вискозитета по време на полезния живот на маслото благодарение на добавките, използвани за подобряване вискозитет.

Πoвeчe инфopмaция зa REPSOL ELITE EVOLUTION POWER 1 5W-30 мoжe дa видитe oт РDF фaйлa 

Aĸo не знаете, кое e правилното мacлo и ĸoлĸo литpa cъбиpa Baшият aвтoмoбил, мoже да проверите в страницата ни с ПРОДУКТОВИ КАТАЛОЗИ !

Мотекс Атрибути
Вискозитет 5W-30
Предназначение леки автомобили
Разфасовка 1 литър
Тип масло синтетично
Напишете отзив
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Други продукти на този производител
Brand: REPSOL
Спецификации: ACEA C3 VW 505.00 / 505.01 Описание:  Синтетично смазочно масло, подходящо за всеки високопроизводителен двигател. ..
74.78 лв.
Brand: REPSOL
Спецификации: VW 507.00/504.00* MB 229.51* ACEA C3 PORSCHE C30* API SN* BMW LL-04 Описание:   Това е синтетичното см..
92.40 лв.
Brand: REPSOL
Спецификации: API SM/CF Описание: Напълно синтетично масло със смес от PAO и естерни основи. В резултат на опита на Repsol в моторния сп..
23.82 лв.
Brand: REPSOL
Спецификации: API SM/CF Описание: Напълно синтетично масло със смес от PAO и естерни основи. В резултат на опита на Repsol в моторния сп..
95.28 лв.
Brand: REPSOL
Спецификации: API SM/CF Описание: Синтетично моторно масло, специално проектирано да покрие нуждите на високопроизводителни двигатели. R..
25.79 лв.