Motex
Количка

Добавка за масло PRO-TEC OIL ANTI SMOKE 0.375 L

Добавка за масло PRO-TEC OIL ANTI SMOKE 0.375 L
Добавка за масло PRO-TEC OIL ANTI SMOKE 0.375 L
  • Наличност: ✔ В наличност
  • Модел: OIL ANTI SMOKE 0.375 L
  • Тегло: 0.42кг.
  • SKU: P2111
Продадени 2
19.44 лв.

PRO-TEC OIL ANTI SMOKE 0.375 L e изключително качествена и ефективна добавка за масло, подходяща за всички дизелови, бензинови двигатели и двигатели с CNG (метанови) или LPG (газови) системи. Подобрява разхода на масло и прави работата на двигателя по-тих, като същевременно предотвратява отделянето на сажди и дим в атмосферата.

Начин на употреба

Добавете целия флакон PRO-TEC OIL ANTI SMOKE 0.375 L в маслената система.

Консумация

ВАЖНО ! Един флакон PRO-TEC OIL ANTI SMOKE 0.375 L е достатъчен за до 6 литра маслени системи.

Препоръки

За постигане на още по оптимални резултати, преди смяна на маслото може да използвате добавка за почистване PRO-TEC ENGINE FLUSH .


Напишете отзив
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
Сходни продукти
Brand: WYNN'S
Описание: Wynn's Stop Smoke е разработена маслоразтворима добавка за намаляване на пушека от отработените газове, дължащ се на изгаряне на мас..
18.80 лв.
Brand: LIQUI MOLY
Описание: Регенерира гумени и пластмасови уплътнения на двигателя като уплътнения на валове, уплътнения на стебла на клапани и предотвратява образу..
23.10 лв.
Други продукти на този производител
Brand: PRO-TEC
PRO-TEC CARBON X CLEANER K1 почистваща пяна: е дълбоко проникващ продукт специално проектиран за почистване на цялата горивна камера на вашия автомоби..
78.66 лв.
Brand: PRO-TEC
PRO-TEC НАКРАЙНИК ЗА LPG SYSTEM CLEAN & PROTECT  Приложение Зa зapeждaнe на добавка РrоТес LРG Ѕуѕtеm Сlеаn & Рrоtесt Πoдxoдящ..
13.21 лв.
Brand: PRO-TEC
PRO-TEC AIR CONDITION FOAM CLEANER - 250 ML. е почистваща спрей пяна за професионално дезинфикциране и почистване на въздуховодите на вашия автомобил...
18.31 лв.
Brand: PRO-TEC
PRO-TEC AIR FLOW SENSOR CLEANER 0.500 L е високоефективен продукт за почистване на дебитомери и EGR клапани при бензинови и дизелови автомобили. ..
19.83 лв.
Brand: PRO-TEC
PRO-TEC AUTOMATIC TRANSMISSION CONDITIONER 0.375 L e добавка за подобряване работата на автоматичните скоростни кутии. Запазва еластичността на у..
21.65 лв.