ENEOS SUSTINA - Моторни масла N.1 в Япония!

Цялата продуктова гама на ENEOS, можете да видите тук.

  Енеос е част от най-голямата петролна японска компания - JX Nippon Oil & Energy .Тя е основана през 1 април 1999г чрез сливането на два японски индустриални гиганта – JX Nippon Oil и Mitsubishi Oil.Броят на служителите в компанията е 13628 души.

Какво е ЕНЕОС Sustina?

  Sustina е високият клас на моторни масла ENEOS.Предназначен е за защита на двигателя от утайки и осигурява възможно най-висока горивна ефективност.

Защо да изберем ENEOS Sustina?

  Маслото успешно намалява вредните емисии на мотора и увеличава икономията на гориво. Ултра високият вискозитет, значително подобрява горивната ефективност при различни условия на работа от късо разстояние, до високоскоростни пътешествия.Модерната технология на маслата Sustina, намалява до минимални стойности, триенето в двигателя, следствие на което се облекчава работата на автомобила и намалява разхода.

  Eneos Sustina Ви дава възможност да поддържате вътрешността на двигателя си чиста.Маслото е с 70% по-ниско съдържание на сяра в сравнение с реципрочни продукти.Значително подобрява чистотата на двигателя, благодарение на конвенционален петрол , използван от изключителния патент на ENEOS , предназначен да защити работата на мотора, поради сяро-съдържащи добавки.

  Екипът на Eneos Bulgaria направиха демонстрация на високия си клас масло – SUSTINA, чрез заинтригуващ DINO – тест в тунинг центъра Overdrive в София.За целта бяха осигурени два автомобила – BMW 650 B6S Alpina и Chevrolet Corvette Z06.Първоначално пред гостите в залата DINO- тест е направен с еквивалентно масло по вискозитет на Eneos Sustina.Във втория етап от демонстрацията,същите автомобили са обслужени с масло на ENEOS SUSTINA, а резултатите на DINO- теста повече от задоволителни.

  Моторните масла на ENEOS SUSTINA повишават мощността на двигателя между 5% и 7% и намаляват разхода до 2%.

  Благодарение на патентованата си технология и високите си качества ENEOS SUSTINA е продукт без аналог на пазара.

Цялата продуктова гама на ENEOS, можете да видите тук




Източник Autobild.bg,eneos-bulgaria.bg