Пролетното настроение е вече тук. Време е да разкрием една тайна, която обещава много приятни емоции и усмивки. На 1 май 2017 година, на територията на страната, стартираме нова и интересна промоция „Спечелете безплатни онлайн приложения с Mobil 1™”. 

Всеки, който закупи бутилка Mobil 1™ от 1 л. или 4 л., от официалния дистрибутор - Omnicar или от www.motex.bg ще има страхотната възможност да се включи в промоцията, която гарантира подарък Virtual Mastercard™, заредена съответно с €5 или €10, чрез която може да си закупи своите желани приложения от ITunes и Google Play. 


Всяка бутилка, която е част от промоцията ще има специален стикер, чрез който можете да се включите в онлайн приключението.

Ако пък смените своето масло с Mobil 1™ в участващи в промоцията обекти, ще получите специална скреч карта с промо код, с който да се включите в нашата активност и да вземете своята Virtual Mastercard™, заредена с €10.

Остава само месец до онлайн приключенията на Mobil 1™. Следете нашия сайт и фейсбук страницата ни, за да разберете пълните условия и стъпки за участие!